Cum rezolvă o femeie modernă problema mâncării

La începutul săptămânii trecute m-am trezit cu chef de gătit.

Mi-am băut cafeaua şi mi-am făcut lista de cumpărături, ştiind exact ce vreau să fac de mâncare. Trei ore mai târziu, plasele erau pline şi eu pregătită să-mi iau şorţul. Bineînţeles, deviasem uşor de la listă, dar hei, sunt doar un om. Sau o femeie dotată cu un card, care a văzut cei mai frumoşi tenişi…

Aaanyway…

Spre după-masă puteai jura că suntem într-un restaurant românesc, atâta timp cât făcusem ciorbă rădăuţeană, vinete, clătite cu brânză şi stafide şi cordon bleu. Ușor, de vară. Se poate spune că a fost o săptămână foarte bună pentru Răzvan.

Din păcate pentru el, săptămâna asta nu am nicio idee despre ce să fac de mâncare şi el mă ajută maxim, ca de obicei, ridicând din umeri şi aruncându-mi celebra expresie: “Ce vrei tu, dragă” Şi draga nu doar că nu ştie, dar e scârbită de orice mâncare. Ştiţi zilele alea în care nu ai chef să găteşti, nici să comanzi, nici să mănânci în oraș, ce mai, efectiv nu ai chef să mănânci nimic? Simți că, dacă ai putea trăi fără, ai renunța complet la mâncare.

Credeţi-mă că le-am luat la rând, m-am uitat pe jde site-uri de cooking, să îmi vină inspiraţia sau măcar pofta. Noup. Nada. Nimic. Sunt dispusă să nu mai mănânc nimic, niciodată, şi sunt perfect împăcată cu asta.

Problema e că, la un moment dat, o să mi se facă foame. Problema şi mai mare e că Răzvan o să înceapă să îmi spună imediat că îi e fomică. Aşa că plănuiesc să fac singurul lucru care mă poate ajuta în acest caz. E diabolic, dar hei, sunt femeie. Şi, în plus, eu sunt the fixer, chiar şi în viața personală.

O să mă cert cu el ca să se supere şi să plece la maică-sa, unde sigur este mâncare.

4 Comentarii
 1. Mokoy27 Iunie 2017

  Luati si voi cate o merdenea si va trece pofta, nu mai umpleti casa cu mancare grea…

 2. Ana Popa28 Iunie 2017

  Trec si eu des prin situatia asta, cand vine week-end-ul, trebuie mancare, n-am idee ce sa gatesc si asa ca mai iesim inca o data in oras. :D

 3. gigi28 Iunie 2017

  humus doamna. morcovi taiati pe langa, ardei taiati o salata cu detoate si eventual eventual niste lipii.

 4. MihaiL7 Iulie 2017

  Au trecut 2 saptamani si inca nu ne-ai spus cum au decurs ostilitatile. Ori ai facut de mancare intre timp ori esti singura deja. Caci nu-mi inchipui ca sotu` e violent! La maica-sa nu s-a dus sigur, ca e rusinos din fire!

  ps: cautam si un emoticon de joke dar nu-l gasesc!

Păreri?