Uită-te bine la graficul ăsta

Avem acest grafic de la Petreanu:

Da, sunt informații cunoscute, dar trebuie repetate până le intră bine în cap tuturor celor care au ales să se pișe pe el de vot.

Uită-te bine la el, pentru că e imaginea mocirlei în care ne zbatem azi.

Mai uită-te o dată și, dacă ești printre cei 61%, sper măcar să ai niște mustrări de conștiință. Nu le ai? E ok, dacă poți să dormi liniștit.

Uită-te la grafic și amintește-ți de ce n-ai fost la vot. Indiferent de motivele pe care le-ai avut și analizând situația în care e România azi, crezi că a meritat? Dacă da și ești împăcat cu opțiunea ta, e bine că poți dormi liniștit.

Uită-te la grafic și gândește-te la oamenii care sunt în stradă de la începutul anului. Amintește-ți de ordonanța 13. Ai fost și tu la proteste, dar n-ai votat? E ok dacă ai fost pentru că te simți prost, nu e ok dacă ai fost pentru că e cool să protestezi, dar nu e cool să votezi.

Uită-te foarte bine la acest grafic și gândește-te la rânjetul lui Dragnea, la Șerban Nicolae, la Olguța Vasilescu, la Petre Daea, la toți incompetenții ăștia puși pe hoție care ne conduc, la mizeriile pe care le-au făcut în ultimul an. Crezi în continuare că n-a meritat?

Uită-te la grafic, apoi uită-te în oglindă, și poate data viitoare mergi naibii să votezi!

PS: vă rog, scutiți-mă de “e dreptul meu democratic să nu merg la vot”, “n-am avut pe cine să aleg”, când țara e în rahat.

1 Comentariu
  1. finch11 Decembrie 2017

    Sondajele de opinie arata, in masura in care nu sunt masluite grav, ca bucata aia de 61% absenti la vot se redistribuia proportional, tot 46% luat psd-ul. Macar atunci aveam certitudinea ca electoratul psd-ist e reprezentativ pentru populatie si ca 46% idioti stabilesc cum sa fie impartiti banii facuti statistic de ceilalti.

    Ce e mai grav e ca pe grupe de varsta psd-ul nu pierde foarte mult din votanti la 18-25 ani, se ajunge undeva la 30% si acolo. Comunismul e virus transmisibil prin viu grai in familie, ca bacteriile din tractul intestinal, se dau prin oale, linguri si farfurii folosite in familie.

    “Hai sa-ti spuna mosul o poveste, cum in 1962 m-a luat partidul din cocioaba aia si m-a dus la bloc, mi-a dat apartament, servici, CAR sa-mi iau mobila, uite asa eu si mata-mare ne-am cacat in casa si l-am facut pe tac-tu… ce bine era pe atunci …”

Păreri?