Clever Taxi introduce în premieră la Cluj Clever Pay – cea mai ușoară modalitate de a plăti cursa de taxi

Eram anul trecut la Electric Castle și am ratat într-o noapte autobuzele care se întorceau în oraș. Ce noapte, că era vreo 4 dimineața. Eram cu doi prieteni, rupți de oboseală și deja ne imaginam dormind pe acolo, pe iarbă, ca hipsterii. Pe la 4 jumate destinul ne-a zâmbit și am prins un taxi. Nu mai conta cât ne va costa, important era că vom ajunge acasă și vom dormi în patul nostru.

Am dormit tot drumul spre Cluj. L-am plasat pe primul prieten, care a lăsat niște bani pentru taxi. L-am plasat și pe al doilea la reședință, iar eu, viteaz, i-am zis: “nu mai trebuie să lași bani, că a lăsat suficienți celălalt”. La revedere, drum bun.

Știți momentul ăla când ești într-un taxi, te uiți la ceas și știi că nu îți vor ajunge banii? Și simți cum te trec toate transpirațiile, că o să te faci de rușine? No, ăla eram eu. Îmi tot număram banii în gând, mă uitam disperat la ceas și numa’ nu ieșeau. Ceasul se învârtea neiertător, eu eram din ce în ce mai agitat, uitând că am un bancomat lângă bloc. Ceas, numărat bani în gând, ceas, numărat bani în când. Am trecut prin focurile Iadului până mi-am amintit de bancomat și m-am liniștit. Am ajuns, îmi lipseau între 5 și 10 lei, nu mai știu exact, și i-am zis taximetristului că merg să scot. Și iată-mă în toată splendoarea, într-o duminică dimineață la ora 6, defilând prin cartier în pelerină de ploaie și cizme de cauciuc.

Dar stai, că de ce să fie ușor, când poate fi greu? Bancomatul nu funciona. Sfinți coborâți. Mă întorc cu jenă la taximetrist și îi explic situația:

“Domne’, mie îmi trebuie totți banii!”

“Ok, să mergem la alt bancomat!”

Nu, nu era o soluție să urc, pentru că nu aveam niciun ban în casă.

Ajungem, ieșit din mașină, pelerină de ploaie, cizme de cauciuc, de se uitau pensionarii la mine ca la un extraterestru, că nu ploua și pe jos era uscat ca-n palmă. Că cine să și fie treji la ora aia într-o duminică, dacă nu pensionarii?

Ghiciți ce? Nici al doilea bancomat nu funcționa!!! Deja mă simțeam ca în bancurile cu proști. Sfinți coborâți.

Și iată-ne ajunși la al treilea bancomat. Ieșit, pelerină de ploaie, cizme de cauciuc, chicoteli. MERGE!!!

Am ajuns, într-un final, în pat, adormind cu gândul că am mai decontat niște lucruri pe karmă.

Totul era mult mai simplu dacă puteam plăti cu cardul. Iar de acum se poate.

Am testat ieri noua versiune a aplicației Clever Taxi, care introduce, în premieră la Cluj, Clever Pay. Totul a mers brici, doar am mai folosit aplicația, am găsit rapid mașină, taximetristul a fost ok, cum sunt majoritatea din Cluj, iar senzația să cobori dintr-un taxi fără stresul banilor (“oare o să aibă să-mi dea rest?”) e, vorba aia, priceless.

Ce înseamnă, mai exact, Clever Pay?

Practic, introduci cardul în aplicație și nu riști să pățești ce am povestit mai sus. Ai opțiunea să introduci mai multe carduri, în caz că rămâi fără bani pe unul. Când faci o comandă, selectezi în aplicație plata cu cardul, iar la final de cursă afli cât ai de plătit, ți se trag de pe card și aia e, la revedere, drum bun. Da, poți lăsa și bacșiș, ba chiar poți seta un bacșiș standard pentru toate cursele viitoare, pe care îl poți modifica în timpul cursei, dar nu la final.

Ce mai introduce nou aplicația Clever Taxi?

Posibilitatea setării destinației, pe care șoferul o vede doar după ce intră clientul în mașină.

Customer support non-stop.

Departamentul de driver quality, care se ocupă de menținerea calității serviciului prin supravegherea rating-urilor și feedback-urilor primite de șoferi.

Aplicația poate fi descărcată de aici pentru iOS și de aici pentru Android.

Iar pentru că suntem super simpatici, dacă introduceți în aplicație codul TVdece, veți beneficia de o cursă gratuită, în limita a 15 lei.

Spor la călătorit fără stres!

Păreri?