Parfum de ceapă și usturoi

Puține lucruri pe lumea asta miros mai bine decât ceapa și usturoiul călite. Serios, dacă ar fi după noi, am pune în fiecare zi la prăjit ceapă și usturoi, doar pentru mirosul ăla divin. Dacă ar exista, ne-am cumpăra un odorizant de cameră cu miros de ceapă și usturoi călite.

Dar mai presus de toate, s-a ridicat în familia noastră întrebarea: “dacă ar exista un parfum de ceapă și usturoi, te-ai da cu el?” Ardelenii din noi n-au stat pe gânduri: DA! Ah, cum ar fi să mergi la o întâlnire de business mirosind a ceapă și usturoi prăjite! Cum ar fi să mergi într-un local de fițe mirosind a… ardelean! Vă spunem noi, VIS ar fi! Hai, că sigur nu suntem singurii.

Cam ăsta ar fi “Eau de TVdece”. Pentru “Eau D’Amour”, trebuie să mergeți pe 24 februarie, de Dragobete, la Muzeul Farmaciei. Veți primi rețeta secretă a “parfumului iubirii”, așa cum era preparat de vechii spițeri clujeni cu secole în urmă.

Sticlute pictate manual pentru potiunile de iubire

Programul e special pe 24 februarie, muzeul fiind deschis între orele 19:00 și 23:00, biletul e doar 3 lei de persoană și vă asigură o incursiune într-unul dintre cele mai fascinante locuri din Cluj, cu tur ghidat, cu atmosferă din alte vremuri și activități surpriză pentru cupluri. Mai multe detalii, aici.

Totuși, dacă aude cineva de parfum de ceapă și usturoi, să ne anunțe și pe noi. Da’ să fie prăjite!

1 Comentariu
  1. Bogdan22 Februarie 2014

    eu stiu pe cineva care are acces la ceva laboratoare in care se fac parfumuri fermecatoare. poate pune o pila *tuse*

Păreri?