Importanța Clujului în cariera lui Ovidiu Eftimie

Cel mai bine vândut autor român de SF stătea într-un balansoar controlat cu puterea minții (una din cele mai inutile invenții ale viitorului) și ținea în brațe o pisică-robot, pe care o mângâia suav. Pisica-robot e ca o pisică normală, doar că robot. Deși avea o vârstă venerabilă, nu-i ceda nimeni locul pe transportul în comun datorită manipulărilor genetice la care s-a supus de bunăvoie, care făceau să pară că tocmai s-a născut, nu că e cu un picior în groapă. Se uita pierdut pe geam și se gândea la viața de succes pe care a avut-o.

Sună la ușă. Era un jurnalist de la ultimul ziar rămas în universul cunoscut, care a venit să-i ia un interviu.

– Pentru început, am vrea să ne spuneți care este cheia succesului dvs.

Eftimie l-a privit cu o scârbă galactică și a răbufnit:

– Vezi, bă, de aia a murit presa, de aia nu ți-ai luat salariul de câteva luni și cauți prin gunoaie, că puneți întrebări penibile!

– Îmi cer scuze dacă v-am ofensat, reformulez: care a fost momentul de cotitură al carierei dvs.?

– Tot proastă, da’ măcar am ce să-ți răspund: se făcea că lansam a doua carte la Cluj

Așadar, sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 11:00, ne vedem în Enigma Cafe la lansarea celei de-a doua cărți a Îndrăgitului!

3 Comentarii
  1. Constantin23 Octombrie 2017

    Indragitul,nu da una gratis ?Ca venitul nu imi permite sa cumpar !!!

  2. TmBlog24 Octombrie 2017

    Imi aduc aminte cand scriam si eu nuvele SF, faceam parte din cenaclul H.G. Wells de la Timisoara. Acolo mi-am format eu personalitatea literara, cu ajutorul oamenilor faini care m-au ajutat, corectat si incurajat. Ii urez mult succes!

Păreri?