Cuțitul din oțel valyrian

Am primit cuțitul de mai jos la o promoție, acum… nici nu mai știu câți ani. Cinci? Șapte? Pot fi și zece.

Am cumpărat o cutie de Almette și era lipit de ea.

“Haha, ce tare, un cuțit!”, mi-am zis atunci. Dar nu știam că am pus mâna pe nici mai mult, nici mai puțin decât o unealtă forjată din oțel valyrian. Dacă s-ar ști că dețin așa ceva, probabil m-ar lua la întrebări serviciile secrete. Bine, acum se știe, vă aștept, băeț!

Cum să vă spun, e cel mai bun cuțit din casă. Și vorbim de o casă de români, în care un set de tacâmuri e oricând un cadou potrivit: “vă trebuie și niște tacâmuri mai bune, să le scoateți când aveți musafiri!”. Avem tot felul de cuțite, inclusiv ceramice, care am înțeles că sunt un fel de lightsabere în lumea cunoscătorilor, dar NIMIC nu taie ca ăsta. Ăsta taie orice: pită, carne, oase, plastic, fier, despică atomi, intră ca în brânză prin continuumul spațiu-timp, creând falii spre universuri paralele.

Iar când te tai cu el… Da, Jon Snow ar fi invidios pe mine.

5 Comentarii
 1. Lexa7 Septembrie 2017

  Hehe, e cutitul nostru de iarba verde, concediu etc.! Si avem doua!!!

  • Florica7 Septembrie 2017

   Da’ ce? Io-s mai proasta?:)) Si noi avem doua! :))

 2. Anais7 Septembrie 2017

  Am si eu..sunt mai bine de 5 ani, cred. Acum ceva vreme ma gandeam cum de un cutit la promotie nu numai ca a ramas in casa, insa este campion la taiat! Fara sa fi fost ascutit, inca taie orice, absolut orice! … toate cutitele de rasa si elita au ramas la naftalina de cand am adus maidanezul asta la promotie :)

 3. Maria8 Septembrie 2017

  Eu nu am! Care donezi unul? Si am vrut sa iau ca imi aduc aminte de promotie. Am zis ca e un cutit banal de intins margarina pe paine.

  • Zicu9 Septembrie 2017

   Azi am fost în Carrefour și am văzut că este din nou la promoție! Probabil a văzut cineva postul meu și le-a scos de la naftalină :)) (serios, e o pură coincidență, m-am și mirat să le văd din nou, după atâția ani)

Păreri?