Onlineritze cu Farmec

Când am auzit de concursul lansat de Farmec pentru bloggeriţe, nu am putut rezista tentaţiei de a mă înscrie. Până la urmă, nu ştiu ce reprezentantă a sexului frumos nu s-ar înscrie la un concurs care are un super premiu. Ca să nu mai zic că vom avea ocazia să testăm noua gamă Gerovital Plant. Fiind o fană înrăită a produselor Farmec şi folosindu-le de ani de zile, sunt cu atât mai curioasă să văd cum e noua gamă. Deci, numai de bine!

Nu merg singură în această luptă! Am adunat din toată ţara 10 fete cucuiete, frumoase şi deştepte: Ruxa, Nebuloasa, Cristina, Diana, Zăineasca, Andreea, Miruna, Denisa, Corina şi Mironeasca, şi le mulţumesc din suflet că au acceptat să facă parte din echipa mea.

Şi pentru că trebuia să avem un nume, cerurile s-au deschis, Corelul la fel, şi prin mărinimia designerului oficial al echipei noastre – Zăineasca – s-a născut echipa Onlineritze cu Farmec. Evident, avem un logo special şi o pagină de facebook, unde ne puteţi urmări cremuindu-ne de zor :)

Va fi o luptă grea, ne “batem” cu alte 15 echipe din toată ţara, dar am mare încredere în fetele mele! Dacă vreţi să ne susţineţi (ofer pălincă de Maramureş drept mită), urmăriţi-ne pagina de facebook, daţi-ne like, share şi RT :)

Şi acum, ce putem câştiga după ce primim produsele în teste şi le facem review? Toată echipa va beneficia de un weekend la Sighişoara, unde va avea parte de un training profesionist de îngrijire personală, susţinut de specialiştii Farmec.

În creme să ne războim, fetele mele! :)

8 Comentarii
 1. […] Florica lu’ Zicu m-a întrebat dacă vreau să fac parte din echipa ei de bloggeriţe/onlineriţe care testează […]

 2. Anunturi5 Aprilie 2011

  Bine fetelor, eu va dau like pe facebook si va urez: spor la cremuiala

 3. florica5 Aprilie 2011

  @anunturi: multumim frumos:)

 4. tac'su6 Aprilie 2011

  Io oricum va sustineam,( baietii stiu de ce ). Dar daca zici-i rost si ceva horincuta, primesc cu drag. :) Dodu

 5. pop aurelia6 Aprilie 2011

  Cu stima si respect fetelor va sutin cu ori ce imi place de voi

 6. florica6 Aprilie 2011

  Va multumim de sustinere :)

 7. Andrei8 Aprilie 2011

  nu inteleg , pana la urme ce efecte are Gerovitalul asta ? :) E o crema ? E pt Zicu de fapt :)) ?

 8. florica8 Aprilie 2011

  @Andrei: Stai ca de abia am primit produsele (gama noua) in teste. O sa scriem despre rezultate mai incolo :)

 9. […] la Sighişoara. Nu-i aşa că sună bine? No, pentru asta, noi, onlineritzele cu farmec, adunate de Alina de la Cluj, trebuie să dăm sfoară în țară despre ce facem noi aici. Și cum patria noastră […]

 10. […] de la Daily Cotcodac, veți mai primi și mulțumiri din sufletele celor 12 Onlineritze cu Farmec: Alina, Andreea, Corina, Cristina, Diana, Mirona, Miruna, Oana, Oltea, Raluca, Ruxandra și Yours […]

 11. Zozo13 Aprilie 2011

  Fermecato, am vazut azi la o tanti pe masina un sticker pe care scria ca e femeie cu farmec. Automat am gandul meu a fost redirectionat aici :).

 12. […] celelalte Onlineriţe cu Farmec ce părere au depre produsele pe care le-am primit întru testare: Alina, Nebuloasa, Cristina, Diana, Zăineasca, Andreea, Miruna, Denisa, Corina şi […]

 13. […] ceva timp, am cooptat nişte fete minunate într-un concurs. Am creat o strategie, ne-am pregătit fiecare […]

 14. […] Alina, Nebuloasa, Cristina, Diana, Zăineasca, Andreea, Miruna, Denisa, Corina şi […]

Păreri?