Olimpiada bloggerilor

Oare cum ar fi ca, o dată la patru ani, în paralel cu Jocurile Olimpice, să avem și noi, bloggerii, olimpiada noastră? Îmi imaginez probe de genul:

– maratonul subiectelor bune

– 100 de metri garduri către exclusivitate

– box cu spammeri

– promovare sincron

Cât de tare ar fi să avem bloggeri olimpici la gimnastică wordpress sau tenis în comentarii?

Cine știe, poate o organizăm, doar v-ați obișnuit, sper, că nu stăm mult pe gânduri când vine vorba de nebunii :))

Până atunci, azi încep Jocurile Olimpice 2012! După cum vă spuneam, trăiesc altfel ediția asta, pentru că am urmărit îndeaproape pregătirile sportivilor care ne reprezintă la Londra. Sunt alături de ei cu mintea și sufletul și sunt convinsă că ne vor face mândri, pentru a nu știu câta oară. Dar ce nu am crezut niciodată e că voi putea trăi spiritul olimpic mai mult decât urmărind competiţia la televizor. Renault România, sponsor principal al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român la Jocurile Olimpice de la Londra, îmi oferă şansa unică să simt pe pielea mea cum e să faci parte din aceast eveniment incredibil! Alături de alţi bloggeri, vom participa la Ștafeta Națională Renault Megane Olympic! Deci, primul pas spre ce ziceam la început e făcut!

Concret, astăzi, la ora 13:00, Răzvan a preluat cheile mașinii oficiale din Ștafeta Națională Renault Megane Olympic, de la sediul COSR. După câteva zile, Răzvan va duce mașina la Braşov, unde îi va preda ștafeta lui Vali, care i-o va duce Andreei. După care… TVdecemobilul va suferi amarnic, pentru că îl abandonăm temporar şi primim maşina oficială de la Tomata, de care trebuie să avem grijă să ajungă la Sorin, care va avea onoarea să încheie Ştafeta Naţională și să ducă maşina înapoi la Bucureşti. Practic, maşina va face un tur oficial al ţării în aproximativ trei săptămâni!

Dar nu mă invidiaţi prea tare, căci voi aveţi ocazia să vedeţi nu Iașul, ci chiar Londra! Până pe 12 august, aveţi toate şansele să fiţi unul dintre cei 100 de ambasadori ai valorilor olimpice. Se caută oameni obișnuiți, care se ghidează în viață după valorile olimpice: excelență, profesionalism și fair play. Așadar, dacă crezi că ai în tine spiritul olimpic, înscrie-te aici și poți fi unul dintre cei 100 de ambasadori care câștigă o invitație la Gala de Premiere a Olimpicilor Medaliați la Jocurile Olimpice și, prin tragerea la sorți, un city break la Londra!

Sunt foarte încântată de aventura care mă aşteaptă şi sper să urmăriţi cursa pe blogurile participanţilor la Ştafetă!

PS 1: Tomi, nu vreau să văd firmituri de prăjitură în maşină!

PS2: Până la Iaşi va fi un drum lung, aşa că sper să mă opriţi la un suc pe traseu.

PS 3: Sorin, pune ceva la rece, că venim! :)

PS 4: Pe cât de nerăbdătoare sunt eu să conduc Megane-ul, pe atât de tare mă urăşte Zicu, că nu are carnet.

7 Comentarii
 1. Tomata cu scufita27 Iulie 2012

  :))) draga, am obiceiurisanatoase, nu mananc prajituri. :P

 2. florica27 Iulie 2012

  @Tomata: Bine, atunci nici samburi de fructe nu vreau :P

 3. […] primi Vali Petcu, la Timişoara o va prelua Andreea Ursu, care o va duce către Cluj, celor de la TVDeCe, adică Alina Crâncău şi Răzvan Dragoş, urmând ca ei să aducă torţa la Iaşi, loc de unde […]

 4. Sorin Grumazescu27 Iulie 2012

  Radler, sau clasic? :))

 5. zicu27 Iulie 2012

  @Sorin Grumazescu: Si, si :d

 6. Sorin Grumazescu27 Iulie 2012

  Traiti ! Notat ! :))

 7. Dan Olteanu29 Iulie 2012

  Foarte misto initiativa! Felicitari Renault si COSR!

 8. Marian29 Iulie 2012

  ÎNCĂ nu are carnet! :))

Păreri?