Obiceiuri sănătoase la final. Punct şi de la capăt.

Fiecare om trebuie să-şi găsească motivaţia personală de a se îngriji de trupul şi mintea lui şi trebuie să identifice reţeta proprie care dă roade. Asta e concluzia mea după şase luni de #obiceiurisanatoase. În toată această perioadă, aţi avut ocazia să vă inspiraţi din toate acţiunile sau evenimentele promovate de Raluca, Denisa, Tiţa, Ruxandra, Andreea şi de mine.

Fiecare dintre fetele de mai sus v-au arătat obiceiuri sănătoase din care vă puteţi inspira în căutarea sănătăţii şi echilibrului interior.

Eu v-am propus aşa: curs de autoapărare, kickboxing, fitball dance, toate la Gimmy (îi mulţumesc încă o dată lui Liviu pentru deschidere şi suport), workshop de salsa (mulţumesc, Alex Ursa), degustare de vin (mulţumesc, Ioana), workshop de cozonaci (mulţumesc, Adi Hădean), mic dejun sănătos (mulţumiri speciale, Andrei Crivăţ), brunch sănătos (mulţumesc, Robi), prânz sănătos (mulţumesc, Bogdan). Captain Activia a vizitat Trilulilu, Imagistica, Vitacom şi a promovat obiceiurile sănătoase la locul de muncă. Nu în ultimul rând, vreau să mulţumesc celor care s-au implicat, au participat şi reacţionat pozitiv în această campanie. Mulţumesc online-ului clujean, mă bucur că am avut ocazia să facem toate lucrurile astea faine împreună (un album foto al campaniei găsiţi aici).

Fun facts ale campaniei:

– băieţii cunosc la fel de bine ca fetele (unii chiar mai bine) toate sortimentele de iaurţel

Vlad Cucu a participat la 90% din acţiunile obiceiurisănătoase Cluj şi a ratat la mustaţă premiul special pe care i l-am promis, dacă vine la toate :))

– Captain Activia a fost foarte cerut de firmele din Cluj, mi-a fost destul de greu să le sortez

– distribuitorii Activia pe Cluj au considerat că sunt colega lor şi mi-au trimis mesaj de Paşte! (awww, nu?)

– la început, oamenii erau sfioşi cu iaurturile pe care le ofeream cadou. Când s-a terminat campania, unii (nu spunem cine, că nu e frumos) erau bosumflaţi că nu le mai dau :))

Am lăsat la final mulţumirile speciale: mulţumesc din suflet Activia şi Standout pentru oportunitatea de a face parte din această experienţă extraordinară!

Obiceiurile sănătoase nu se opresc, însă, aici! În curând, alte fete şi alte obiceiuri sănătoase. Dar deja am spus prea mult, o să vedeţi voi ce urmează! :)

2 Comentarii
  1. ana donca25 Aprilie 2012

    activia e obicei sănătos? ptiu drace, ideea asta de unde a mai apărut?

  2. florica25 Aprilie 2012

    @anca: Nu ai prea urmarit campania asta si ce scop are ea, asa-i?:)

  3. […] de la Activia incepe sa stranga concluzii si noi idei si initiative. Le puteti gasi pe toate pe TVdece, la Denisa Bargau si Raluca […]

  4. […] am primit propunerea de a fi amabasador Activia în campania Obiceiuri Sănătoase, am fost mai mult decât încântată. Nu în orice zi brandul tău preferat de iaurt îți propune […]

Păreri?