O zi din viața unui blogger securist

Articol rescris, în lumina noilor evenimente.

Pe la 7 dimineaţa, bloggerul securist s-a trezit în patul lui de blogger securist. Şi-a pupat tandru, pe gât, iubita lui de blogger securist, după care s-a dus în baia lui de blogger securist unde şi-a făcut nevoile de blogger securist, după care s-a spălat pe dinţi cu periuţa lui de blogger securist.

S-a întors în cameră, unde s-a îmbrăcat cu hainele lui de blogger securist, şi-a luat costumul lui de blogger securist şi și-a pus lentilele de contact albastre de blogger securist. A ieşit din casa lui de blogger securist, măcinat de gânduri de blogger securist: “oare azi despre ce manipulez în articole?” S-a suit în maşina lui de blogger securist şi a plecat spre biroul lui de blogger securist, unde lucra sub acoperire.

A ajuns la birou. Secretara lui de blogger securist i-a făcut o cafea de blogger securist pe care i-a pus-o pe birou. A băut-o ca un blogger. Securist. Îl măcinau gânduri de blogger securist. Gândurile de blogger securist nu sunt deloc, dar deloc la fel cu gândurile de milionarbugetarliber-profesionisthomosexualcocalar, doctorpopăpitzi, martalog – numa’ zic. Pe la 10, a mers la o întâlnire, cu camera lui video din nasture de blogger securist.

S-a întâlnit, a discutat, a filmat și a trimis materialul mai sus, ca un blogger securist profesionist, care știe ce important e să livrezi rezultate la timp. În continuare, îl măcinau gânduri grele, de blogger securist, aşa că a căzut într-un soi de melancolie depresivă după vremurile când era un simplu blogger, nu un blogger securist.

După întâlnire, s-a întors în biroul lui de blogger securist. A ascultat niște telefoane ale altor bloggeri, ca orice blogger securist. A scris articole conform misiunii, pe laptopul lui de blogger securist, le-a trimis la “agenție” la verificat, apoi le-a publicat. La un moment dat, s-a uitat la ceasul lui de blogger securist şi a văzut că s-a făcut vreo 6 după-amiaza. Aşa că a plecat acasă, unde a mai făcut niște rapoarte, ca un blogger securist.

După aia, a ieşit în oraş cu nişte prieteni, ca un blogger securist. A mâncat ca un blogger securist, a băut ca un blogger securist, a înregistrat ca un blogger securist, a raportat ca un blogger securist.

Era deja seară. Bloggerul nostru se retrage la casa lui de blogger securist, alături de iubita lui de blogger securist, iubită care știe doar că e blogger, nu și securist. Apoi face un duş ca un blogger securist, se îmbracă în pijamaua lui de blogger securist şi se bagă în patul lui de blogger securist, alături de iubita lui de blogger securist. Gândurile lui de blogger securist nu-l lasă să adoarmă.

Între ele, unul mai cu seamă face ravagii în creierul lui de blogger securist.

Doamne, ce viaţă de blogger securist plină de rutină am.

5 Comentarii
 1. Costin18 Iulie 2012

  Ce securist matinal! Eu sunt pe tura de noapte. Cam slaba activitate. :-)

 2. zicu18 Iulie 2012

  @Costin: Eh, dupa misiune…

 3. Cosmin18 Iulie 2012

  dintr-un exces de zel ne declaram si noi cititori securisti, sa fim in trend :))

 4. Lotus18 Iulie 2012

  Mei. Văd că bancurile ăstea cu poliţiştii se potrivesc şi la securişti. Învăţaţi puţină gramatică, frate… “bloger securist” e pleonasm.

 5. zicu18 Iulie 2012

  @Lotus: In sfarsit, cineva rupe tacerea! Bravo pentru curaj!

Păreri?