O zi din viața lui Liviu Dragnea

Pe la 7 dimineaţa, Liviu Dragnea s-a trezit în patul lui de Liviu Dragnea. Şi-a pupat tandru, pe gât, soția (apropo, știați că pe soția lui Liviu Dragnea o cheamă Bombonica?), după care s-a dus în baia lui de Liviu Dragnea unde şi-a făcut nevoile de Liviu Dragnea (Liviu Dragnea nu își face nevoile ca noi, pulimea), după care s-a spălat pe dinţi cu periuţa lui de Liviu Dragnea.

S-a întors în cameră, unde s-a îmbrăcat cu hainele lui de Liviu Dragnea: şi-a luat cămașa, cravata, costumul, și-a pus în piept insigna cu secera și ciocanul şi s-a încălţat cu pantofii lui de Liviu Dragnea. A ieşit din casa lui de Liviu Dragnea, măcinat de gânduri de Liviu Dragnea: “de câți morți avem nevoie ca să câștigăm alegerile locale?” S-a suit în maşina lui de Liviu Dragnea şi a plecat la muncă.

A ajuns la birou. Secretara lui de Liviu Dragnea i-a făcut o cafea de Liviu Dragnea, pe care i-a pus-o pe birou. A băut-o ca un Liviu Dragnea. Îl măcinau gânduri de Liviu Dragnea: “tre’ să facem cumva să le băgăm pumnu’ în gură la fraierii de pe internet, că la ăștia nu merge cu ulei și zahăr!” Gândurile de Liviu Dragnea nu sunt deloc, dar deloc la fel cu gândurile de milionarbugetarliber-profesionistdoctorpopăpitzi sau chiar martalog – numa’ zic. Pe la 10, a mers la o ședință de partid.

În toiul discuțiilor, a avut un moment de leșin interior. Îl măcinau gânduri grele, de Liviu Dragnea, aşa că a intrat pe facebook de pe telefon, să vadă cum mai defăimează idioții de pe internet preaiubitul și mărețul partid.

Când s-a terminat ședința, s-a întors în biroul lui de Liviu Dragnea. A avut multe întâlniri, ca orice Liviu Dragnea. A semnat contracte pentru găleți roșii cu pixul lui de Liviu Dragnea. La un moment dat, s-a uitat la ceasul lui de Liviu Dragnea şi a văzut că s-a făcut seară. Ceasul de Liviu Dragnea e foarte diferit de ceasurile #săracilor care votează. Aşa că a plecat acasă.

După ce a stat puțin acasă, a ieşit în oraş cu nişte parteneri de afaceri, ca un Liviu Dragnea. A mâncat chestii fine ca un Liviu Dragnea şi a băut vinuri scumpe ca un Liviu Dragnea.

Era deja noapte. Liviu Dragnea se retrage la casa lui de Liviu Dragnea, alături de soția lui de Liviu Dragnea (Bombonica!), cu care se uită la Antena 3. Apoi face un duş ca un Liviu Dragnea, se îmbracă în pijamaua lui cu dungi verticale de Liviu Dragnea şi se bagă în patul lui de Liviu Dragnea, alături de soția lui de Liviu Dragnea (Bombonica!). Gândurile lui de Liviu Dragnea nu-l lasă să adoarmă.

Între ele, unul mai cu seamă face ravagii în creierul lui de Liviu Dragnea.

Doamne, ce viaţă de Liviu Dragnea plină de rutină am.

Sursă foto

3 Comentarii
 1. Cloe10 Februarie 2016

  :))))))))

 2. fane10 Februarie 2016

  cred ca zu v-au copiat azi dimineata. nu am auzit tot ca sa va spun daca v-au citat.

  • Zicu10 Februarie 2016

   Nimic nou, sper să găsesc înregistrarea. Mersi de atenționare!

 3. […] ce, am aragaz???” Gândurile de Gabriela Firea nu sunt deloc, dar deloc la fel cu gândurile de Liviu Dragnea– numa’ zic. Pe la 10, a mers la o […]

Păreri?