O zi din viața Gabrielei Firea

Pe la 7 dimineaţa, Gabriela Firea s-a trezit în patul ei cu baldachin de Gabriela Firea. A admirat (pentru a câta oară?) carpeta cu “Răpirea din Serai” din dormitor, și-a pupat tandru, pe gât, soțul, după care s-a dus în baia ei aurită de Gabriela Firea unde şi-a făcut nevoile de Gabriela Firea (Gabriela Firea nu își face nevoile ca noi, muritorii), după care s-a spălat pe dinţi cu periuţa ei de Gabriela Firea, bătută în cristale Tchaikovsky.

S-a întors în dormitor, a mai aruncat un ochi șugubăț carpetei, gândindu-se cât de norocoasă e, apoi s-a îmbrăcat cu hainele ei de Gabriela Firea: şi-a luat fusta de nănașă la căminul cultural, cămașa cu logo-ul D&G auriu mare pe spate, taiorul de secretară de partid şi s-a încălţat cu pantofii ei de Gabriela Firea, Lobuteni luați de la un băiat “vă fac cu niște pantofi orijinali, duamnă?”. A ieşit din casa ei de Gabriela Firea, măcinată de gânduri de Gabriela Firea: “oare voi reuși s-o eclipsez pe anonima aia de Halep?” S-a suit în maşina ei de Gabriela Firea şi a plecat la muncă.

A ajuns la birou. Secretara ei de Gabriela Firea i-a făcut o cafea de Gabriela Firea, pe care i-a pus-o pe birou. A băut-o ca o Gabriela Firea. O măcinau gânduri de Gabriela Firea: “oare mă iubesc bucureștenii? oare ar mai încăpea ceva mobilă și decorațiuni în living? oare mă vor ovaționa oamenii deseară, cum au făcut-o la mitingul de sâmbătă? oare am oprit gazul? dar stai, l-am pornit?? ce, am aragaz???” Gândurile de Gabriela Firea nu sunt deloc, dar deloc la fel cu gândurile de Liviu Dragnea– numa’ zic. Pe la 10, a mers la o ședință.

În toiul discuțiilor, a avut un moment de leșin interior. O măcinau gânduri grele, de Gabriela Firea, aşa că a intrat pe facebook de pe telefon, să vadă cum mai manipulează șobolanii ăia de soroșiști plini de venin.

Când s-a terminat ședința, s-a întors în biroul ei de Gabriela Firea. A făcut nimic toată ziua, ca orice primar de capitală. La un moment dat, s-a uitat la ceasul ei de Gabriela Firea şi a văzut că s-a făcut după-masă. Ceasul de Gabriela Firea e foarte diferit de ceasurile celor care au votat-o, în sensul că e cât un televizor sport. Aşa că a plecat spre stadion.

A pășit pe gazon ca o Gabriela Firea, a luat microfonul ca o Gabriela Firea, a deschis gura ca o Gabriela Firea și a vorbit ca o Gabriela Firea. Iar oamenii au huiduit-o, cum merită orice PSD-ist.

Era deja noapte. Gabriela Firea se retrage la casa ei de neam prost, alături de soțul ei de Gabriela Firea, cu care se uită la Antena 3. Apoi face un duş ca o Gabriela Firea, se îmbracă în cămașa de noapte din imitație de mătase şi se bagă în patul cu baldachin de Gabriela Firea, alături de soțul ei de Gabriela Firea. Gândurile ei de Gabriela Firea n-o lasă să adoarmă.

Între ele, unul mai cu seamă face ravagii în creierul ei de Gabriela Firea:

“Doamne, că nu mă merită primitivii ăștia.”

sursă foto

5 Comentarii
 1. Ioana Maria13 Iunie 2018

  Imi pare rau, ai uitat momentul in care ea, Gabi Firea (chiar ea) , a adus moaste la sediul primariei si i-a chemat pe angajati sa se roage la ele. As rade daca nu ar fi de plans

 2. Constantin13 Iunie 2018

  @Ioana Maria nu ai auzit bre, urla tot internetul ca moastele alea au fost “fake”, infestate de sorosisti si a pedepsit-o Dumnezeu, de aia au huiduit-o nemernicii aia nerecunoscatori pe stadion?

 3. m14 Iunie 2018

  Din păcate Bucureștiul e doar parțial de Gabriela Firea, dar datorita sistemului fara turul 2, sistem de Gabriela Firea, oamenii rămân cu huiduielile, iar Gabi cu primăria de Gabriela Firea.

  • Constantin14 Iunie 2018

   @m Pentru asta trebuie sa le “multumim” inclusiv celor din actuala “opozitie” (in speta PNL) care au votat si ei alaturi de PSD acest sistem cu un singur tur de alegeri….

  • m14 Iunie 2018

   Bineînțeles. Dar acum e de văzut din cauza cui o să rămână sistemul, daca se va întâmpla asta.

Păreri?