O petrecere pe stilul TVdece!

Când am început Petrecerile TVdece pentru comunitatea online clujeană, am avut un singur scop: petreceri neconvenţionale şi creative, care să aducă lumea într-un cadru nebun de socializare şi distracţie. Am avut, aşadar, Haine de casă party, Hipster party şi Movie Party. Ce putea să urmeze? Era o idee, dar ştim cu toţii că nu e prea reuşită, aşa-i, Zicu? Lăsând prostiile lui Zicu la o parte, care putea fi următoarea nebunie pe care s-o facem împreună? Party pe întuneric? Party la înghesuială? Party într-o baie luxoasă de hotel? Hmm… asta ultima nici nu sună aşa rău :))

De data asta, nu trebuie să ne mai punem mintea la contribuţie, pentru că o fac alţii pentru noi! Dacă spun Petrecerea Desperados, e suficient, nu? Dada, petrecerile alea nebune, pe care le urmăream pe twitter sau facebook, dădeam RT sau like şi oftam, în timp ce ne gândeam pentru a nu ştiu câta oară: “ce norocoşi sunt unii…”

Dragi clujeni, a venit momentul să fim şi noi norocoşi! Vă anunţ, cu mare bucurie, că suntem răzbunaţi! Caravana Desperados (butoaie Desperados, cuşti cu dansatoare şi fachiri, am zis oare de cuştile cu dansatoare?) ajunge vineri, 30 septembrie 2011, de la ora 23:30, în Obsession! Practic, avem o nouă ocazie să îmbinăm conceputul “Dansul trollilor de la Căpâlna”, pe care l-am implementat şi la Capitală, cu petrecerile Desperados, ambele nu foarte cuminţi, ca să mă exprim elegant.

Sunt, zic eu, întrunite toate condiţiile ca să-ţi doreşti să fii acolo şi să petrecem împreună. Dacă aveţi deja invitaţii, puteţi intra gratis până la ora 12.00. Aviz fetelor care trebuie să se aranjeze mai mult, căci, după ora 12.00, preţul unui bilet este de 20 lei :)

Şi cum ştiţi că îmi place când suntem toţi împreună, ca o mare familie, am 5 invitaţii, pe care le dau la fel de repede cum se bea berea. Primii cinci care lasă un comentariu şi îmi spun de ce vor să vină la cea mai nebună petrecere, primesc o invitaţie de la mine. Dacă nu reuşiţi să fiţi printre primii cinci, încercaţi şi la domnul la tarabă, că şi dânsul are de dat :P

“Şi eu, care nu am reuşit să primesc invitaţie şi nici nu am câştigat la concurs, ce fac???”, vă veţi veţi întreaba voi. Nu fiţi desperados, căci puteţi intra la petrecere, dacă vă luaţi bilet, adică 20 de lei.

Eu zic că, la nivel de online, Clujul e, în momentul de faţă, mama şi tatăl petrecerilor. Cum râdem, dansăm, cântăm, trollăm şi aplaudăm noi, nu o mai face nimeni! Chiar dacă, în ultima perioadă, am fost tot pe drumuri şi simţim nevoia să ne odihnim, vineri mergem la Petrecerea Desperados! Hai, nu vă mai minţiţi că sunteţi obosiţi sau aveţi treabă, ştiţi bine că ne vedem acolo! :)

UPDATE: Cele 5 invitaţii s-au dat! Îi felicităm pe câştigători şi ne vedem acolo!

5 Comentarii
 1. […] Intrarea va costa 20 de lei, dar eu am pentru voi 5 invitații duble. Pe care le voi da primilor 5 comentatori care îmi spun de ce ar vrea să vină la un wild-party, pe principiul primul venit, primul servit. Și, dacă nu mai prindeți invitații la mine, puteți încerca la TVdece […]

 2. Andrei Coste28 Septembrie 2011

  Pentru ca-s un pizdos :)

 3. Mircea28 Septembrie 2011

  De ce să merg la Desperados party? Ca să nu bălesc din nou pe twitter și facebook urmărind cum se distrează norocoșii. Ca să nu mor de ciudă că nu am văzut o fază cu fachiri, ca să nu ratez unul din partyurile memorabile în care a fost implicată blogosfera. De aia!

 4. mirunalacafea28 Septembrie 2011

  E singura modalitate de a ajunge înainte de 12 la petrecere… :D

 5. alex28 Septembrie 2011

  pentru ca sambata lucrez

 6. Marian28 Septembrie 2011

  vreau să fac intrarea trollilor! vreau să cred că trollteam nu lua fiinţă fără mine! :D

 7. […] adică astăzi! Și ziua de vineri nu e gata! Nici nu vreau să mă gândesc că se va termina cu Desperados Party! […]

Păreri?