Numele tău pe o sticlă de vin

Activând amândoi în comunicare, ne plac brandurile care ies din tipare, brandurile care încearcă să lege o legătură profundă cu cei care le sunt consumatori. E nevoie de curaj să zici “nu vreau să fiu ca ceilalți de pe piață”, mergi la risc, dar, de cele mai multe ori, ai de câștigat.

Într-o mare de concursuri “cu like-uri”, cei de la Liliac și-au dorit altceva: își vor lăsa unul dintre produse pe mâinile consumatorilor! Concret, toamna asta vor lansa un vin din categoria “young wine” și au nevoie de un nume și un slogan pentru el. Cum trebuie să fie acestea? La fel ca și personalitatea vinului: fresh, alb, sec, modern, aromat, expresiv. Un vin tânăr pentru toate categoriile de vârstă.

Concursul se desfasoara între 24 septembrie și 7 octombrie pe pagina de facebook Liliac și are niște super premii: vor fi aleși 6 câștigători, doi de către juriu (un nume și un slogan), restul de patru în urma unui vot prin poll. Marele câștigător va avea onoarea de a-și vedea creațiile pe noul vin, dar toți cei 6 câștigători vor fi premiați: fiecare va primi câte o sticlă de vin personalizată cu numele lui și se vor bucura de o zi la crama Liliac din comuna Batoș, județul Mureș, loc pe care l-am vizitat în cadrul Cluj Brands Tour și e absolut minunat, cu toate costurile incluse. Premiul include și un curs de servire și degustare a vinului.

Partea faină e că Ioana de la Liliac ne-a făcut onoarea să ne bage în juriu, deci suntem cu ochii pe voi :D

Probabil e o premieră pe piața vinurilor din România, chiar suntem curioși ce va ieși.

Nu uitați, concursul se desfășoară aici. Hai cu propunerile!

3 Comentarii
  1. zoltybogata24 Septembrie 2012

    O ocazie unică în viaţă, dar io nu beau vin, dacă aş cîştiga tot nu beau. Multă sănătate

  2. Cadar25 Septembrie 2012

    Diaemus (secretele unui prădător nocturn)

  3. zicu25 Septembrie 2012

    @Cadar: Vezi ca, dupa cum scriam si in articol, concursul se desfasoara pe pagina de facebook Liliac, adica aici: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=468494093173847&set=a.376863309003593.86307.358697047486886&type=1

Păreri?