Nu mai bine eşti tu diferit?

“Bă, hai să ne facem un biznis!”

“Super, mă, da’ ce biznis să ne deschidem?”

“Nu ştiu, o cofetărie?”

“Mă, eşti genial! Nu ştiu cum de nu mi-o venit mie ideea asta. O să rupem fâşu! Ţi-am zis că eşti genial?”

Şi ce doi biznismeni şi-au deschis a patrusutecinzecisidoidemiia cofetărie din oraşul lor. Au băgat nişte bănuţi şi i-au dat drumul. Băi, şi ce să vezi? Oamenii nu veneau să mânânce savarinele lor obosite, pentru că erau a patrusutecinzecisidoidemiia cofetărie din oraş şi savarinele lor obosite nu se diferenţiau cu nimic de savarinele obosite ale altor cofetării.

Cei doi biznismeni nu conteneau să se întrebe de ce nu au clienţi. Doar ei au investit în scaune frumoase, în săpun de calitate la baie, în chelneriţe voluptoase şi în savarine obosite. Şi totuşi, nimic. Nada! Canci! Să fie oare pentru că erau a patrusutecinzecisidoidemiia cofetărie din oraş şi nu aduceau nimic nou? Mai mult ca sigur. De aia vor da faliment toţi întreprinzătorii ăştia de doi lei, care nu înţeleg că pentru a avea succes trebuie să te diferenţiezi pe piaţă.

Introducerea asta sănătoasă e pentru seara frumoasă de ieri, când s-a întâmplat #woktweetmeet. Tot introducerea asta sănătoasă e pentru a sublinia ideea din spatele restaurantului Wok’n roll, un loc special, unde se găteşte exclusiv pe bază de wok, o idee unică în România, după cum susţine patronul stabilimentului. Înţelegeţi? În loc să deschidă a patrusutecinzecisidoidemiia cofetărie din oraş, omul a decis să meargă pe o chestie care nu mai există. Va avea succes? Mai mult ca sigur, pentru că e altceva, pentru că mâncarea e deosebită, pentru că atmosfera e plăcută, pentru că personalul e foarte bine pregătit şi de gaşcă.

A fost o seară excepţională, cu oameni faini, veniţi acolo cu unicul scop de a rupe fâşul bunei dispoziţii. Am văzut o grămadă de oameni care şi-au cumpărat un wok exclusiv pentru acest eveniment, ceea ce e chiar un lucru fain. Fiecare dintre cei prezenţi a avut ocazia unică, aş zice, de a găti într-un restaurant special. Şi dacă la asta se adaugă faptul că am gătit împreună cu Adi Hădean, io zic că e clar: pur şi simplu de-a dreptu’.

Mă înclin în faţa domnului Dan Păvăloiu (care-l deţine pe “Cârtiţă”, cel mai activ twitterist de aseară şi, totodată, cel mai haios câine din Univers) pentru ideea originală şi le mulţumesc celor prezenţi pentru seara frumoasă.

PS1: azi am fost a treia oară la baie. Oare să fie din cauza faptului că am mâncat foarte picant? Poate.

PS2: restaurantul Wok’n Roll se află în Cluj-Napoca, pe strada Gheorghe Şincai, numărul 14

PS3: SUPERBONUS!!! Poză cu noi în acţiune!

(fotografie de Dorin Noge)

11 Comentarii
 1. Dan Ciulea4 Iunie 2010

  si poza aia in flacari?… aia cand au inceput sa sune sirenele…unde e?… sau a ars si aparatu’?

  • admin4 Iunie 2010

   @Dan Ciulea: Singura sirena care a sunat a fost azi dimineata, cand am fost la baie.

 2. strumfa4 Iunie 2010

  like: oamenii de aseară, wok-ul, locul şi Cârtiţă!

 3. dush4 Iunie 2010

  cred ca – fara suparare – la cum ii arata adi ce si cum acolo(florica?) nu e de mirare ca mergi la baie :))

 4. Adi Hadean4 Iunie 2010

  adminule, vezi că prima poză, aia mai urâtă, nu-i făcută de dorin, șterge scrisu’ că se supără și nu ne mai traje-n chip veci pururi
  :-)

 5. Andrei4 Iunie 2010

  Florica , ce bine iti sta cu oloiul in mana :))

 6. florica4 Iunie 2010

  @Andrei: :)))) Cel mai frumos compliment EVER!

 7. Emil Tamaș4 Iunie 2010

  Aveți câteva poze simpatice și la mine pe flickr :-) Le-ați văzut?

  • admin5 Iunie 2010

   @Emil Tamaş: Vazut, placut :d

 8. Emil Tamaș4 Iunie 2010

  ping!

 9. […] articolului si eventual am sa completez cu cateva comentarii vis-a-vis de acestea. Articole la Tvdece, Zaineasca, Adi Hadean. Poze la Emil Tamas, Mihai […]

 10. andra7 Iunie 2010

  ori e Adi f inalt ori sunteti voi f mici:D
  P.S. mancarea e super!

Păreri?