Ne facem blogroll pentru Zolty!

După cum bine se ştie şi se poate observa, nu avem blogroll. Nu am avut de la început şi nu ne-am făcut nici pe parcurs. Aşa am ales noi. Asta însă nu ne opreşte să linkuim oamenii pe care îi apreceim, chestie mult mai relevantă, credem noi. Dacă tot veni vorba, le mulţumim tuturor celor care ne-au pus în blogroll din pură apreciere, ştiind foarte bine că nu le putem întoarce gestul, lucru demn de tot respectul. Vă mulţumim din suflet şi, dacă vom avea ocazia, cu siguranţă ne vom revanşa!

Acesta este un blog pozitiv. Aşa l-am gândit de la început şi aşa vrem să rămână, pentru că e mult prea multă încrâncenare în jurul nostru şi vrem să le oferim celor care ne citesc o oază de relaxare. De aceea, n-aţi prea văzut la noi chestii triste, cum sunt cauzele sociale, umanitare, din simplul motiv că ne blocăm când vine vorba despre ele. Nu ştim să scriem trist şi nu vrem să ne întristăm cititorii. Poate sună cinic, dar aşa simţim noi şi preferăm să ne oferim ajutorul departe de ochii online-ului.

Totuşi, nu putem sta total deoparte, că doar oameni suntem. Astfel, am decis să ne facem blogroll! Şi nu orice fel de blogroll, ci unul special, pentru Zolty! Cine nu a auzit încă despre cazul lui Zolty, poate citi aici şi aici. Pe scurt, Zolty este un om căruia toată viaţa i-a fost greu (scrie cu două degete pe blog!!!) şi care are mare nevoie de ajutorul nostru.

Aşadar, toţi cei care demonstrează (foto), printr-un comentariu la acest articol sau un mail la contact@tvdece.ro, bloggeri sau companii, că au făcut o donaţie pentru Zolty, vor intra în blogroll-ul special creat pentru el şi vor sta acolo până la sfârşitul anului.

Contul unde puteţi face donaţiile e:

RO14INGB0000999900198927

pe numele Attila Ilyes.

Vom lua în considerare doar donaţiile pentru care primim dovadă foto şi care au fost făcute în urma publicării acestui articol.

Hai să facem un bine împreună! Vă mulţumim mult!

12 Comentarii
 1. zoltybogata20 Iunie 2011

  Chiar am tot căutat aici blogroll-ul vostru şi nu am găsit pt. că chiar nu aveţi :D . Mă simt foarte onorat să faceţi unul pt. a mă ajuta pe mine. Multă sănătate

 2. zicu20 Iunie 2011

  @zoltybogata: Ne bucuram ca te putem ajuta si speram sa o faca si cei care ne citesc. Sanatate multa si tie!

 3. Groparu20 Iunie 2011

  Multumiiiiiim, tvdece.ro!

 4. zicu20 Iunie 2011

  @Groparu: Chiar n-ai pentru ce.

 5. Valy20 Iunie 2011

  Frumos! Intrebare (sunt la munca si nu am timp de citit in detaliu): un cont de paypal nu face? Sau exista? Mie mi-ar fi mult mai usor asa :D

 6. zicu20 Iunie 2011

  @Valy: Ma, am inteles ca e in plan, Groparu stie cel mai bine.

 7. zoltybogata20 Iunie 2011

  Am făcut un cont paypal, dar aştept un cod de confirmare de la ei

 8. haolica21 Iunie 2011

  bre, dar o suma ceva ? cat sa fie donatia?

 9. zicu21 Iunie 2011

  @haolica: Cat poti :)

 10. MadMike5 Iulie 2011

  Zolty, sper sa te ajute si micul meu “suport financiar”. Iti urez multa sanatate si putere de munca pentru a-ti exprima gandurile si trairile pe blogul personal. Sa ne auzim cu bine Zolty.

 11. zicu5 Iulie 2011

  @MadMike: Pentru a intra in blogroll, trimite-ne, te rugam, un mail cu dovada platii la contact@tvdece.ro
  Multumim!

 12. zoltybogata5 Iulie 2011

  @ MadMike, ms

 13. […] câteva luni, în colţtul din dreapta sus al blogului a apărut un blogroll mai special. Toţi cei care au făcut dovada unei donaţii către Zolty, apar acolo. Am încercat, astfel, să […]

Păreri?