Motive de despărţire

Eşti într-o relaţie şi te-ai cam săturat de partener. Poate a slăbit şi i s-au micşorat sânii, iar ăsta era unul dintre principalele motive pentru care stăteai cu ea. Poate s-a apucat de sală, iar ţie îţi plac bărbaţii cu burtă. Poate a început să plescăie în timp ce mănâncă şi nu mai suporţi. Vrei să apeşi cu tărie pe butonul eject, da’ nu ştii cum s-o faci. Ai două variante: fie foloseşti metodele clasice, cu căcaturi de genul “vreau să luăm o pauză, nu e vina ta, ci a mea”, fie te foloseşti de anumite “defecte” ale partenerului, astfel încât acesta să nu prea aibă ce comenta. Mi se pare că ultima metodă e mult mai eficientă şi aş vrea să o dezvoltăm puţin.

De exemplu, un prieten de-al meu s-a despărţit de una pentru că folosea foarte des cuvântul “cool”. Pur şi simplu n-a mai rezistat. Cool în sus, cool în jos, cool înainte şi după sex. Într-o zi fatidică pentru fătucă, la auzul termenului, ăsta n-a mai rezistat şi a făcut o criză de nervi: “Gata, ne despărţim!” Scurt şi la obiect.

Astfel, un univers al motivelor pertinente se deschide în faţa noastră:

“Dragă, am stat, m-am mai gândit şi nu pot trece peste faptul că ai şase degete la piciorul stâng.”

“Scumpa mea, să nu te superi pe mine, da’ mă disperă faptul că gâfâi ca o bivoliţă când facem sex. Nu mai pot, nu te mai vreau.”

“Nu ştiu cum poţi suporta faptul că îţi puşcă oasele la fiecare mişcare. Eu nu mai pot!”

“Draga mea, am făcut toate eforturile omeneşti pentru a mă îndrăgosti de tine. Faptul că ai păr pe piept mai mare decât mine m-a făcut să renunţ.”

“Dă-te dracului, sforăi ca o femeie la menopauză!”

“Nu-mi place cum îţi chiorăie maţele.”

“Nu ştiu dacă ai observat, da’ atunci când te încrunţi, îţi apare un rid care îţi străbate toată fruntea. E cel mai mare rid din lume! Rămâi cu el…”

“Ai nişte gropiţe pur şi simplu hidoase. Sunt ca nişte gropi de gunoi în obraji.”

“Eşti prima persoană pe care am întâlnit-o căreia îi put ochii.”

Poate vor fi şi ceva lacrimi la mijloc, da’ măcar ţi-ai bătut partenerul cu propriile lui arme. Pardon, defecte.

8 Comentarii
 1. Adia22 Noiembrie 2010

  hai sa va zic. Eram cu un tip la care nu-i gaseam vreun defect ca sa ma despart de el, dar pur si simplu nu-mi mai doream relatia aia si m-am despartit pe motiv ca…se holbeaza la mine :))))

 2. zicu22 Noiembrie 2010

  @Adia: Bun! Bun de tot!

 3. Alexandru Husaru22 Noiembrie 2010
 4. […] This post was mentioned on Twitter by Florica si Zicu, Dragos Mone. Dragos Mone said: RT @tvdece: Blog: Vrei să te desparţi? Iată nişte motive! http://bit.ly/dhGCec […]

 5. Filip22 Noiembrie 2010

  “Scumpa mea, să nu te superi pe mine, da’ mă disperă faptul că gâfâi ca o bivoliţă când facem sex” :)))) EPICA!!!! :)))

 6. klubbingman22 Noiembrie 2010

  mda, ce ziceti ca fata nu a mai suportat sa-mi asculte muzica? :)) asta e, mergem mai departe chiar daca luam/dam viteza.

 7. MIN22 Noiembrie 2010

  “Eşti prima persoană pe care am întâlnit-o căreia îi put ochii.” C`mon…:|

 8. Mascool22 Noiembrie 2010

  cel mai tare motiv de despartire pe care l-am auzit a fost zis de o tipa unui tip si suna cam asa : “nu vreau sa mai fim impreuna pentru ca in momentul in care te vad am o senzatie foarte nasoala : imi vine sa ma cac si mi se face foame in acelasi timp”

 9. Dan C24 Noiembrie 2010

  “asa de tare nu ne mai potrivim ca a trebui sa-ti scriu un sms sa te anunt”

Păreri?