Momentul adevărului

Și a venit momentul să aflăm care s-a distrat mai bine.

– La tine cum a fost?

– Oai, super! Am mâncat la castane până ne-a venit rău, ne-am plimbat cu titi car-ul, am fost la concert Corina, am fost la expoziție de flori, ne-am plimbat prin tot orașul, am băut must, am văzut cele mai tari focuri de artificii, am fost la cumpărături, a fost bestial! La tine?

– Păi… în prima seară am intrat în cel mai mare cort pe care l-am văzut în viața mea, unde, alături de peste 2000 de oameni, am cântat și am dansat pe muzica celei mai tari formații live pe care am văzut-o la un ne-festival de bere! Am cântat în germană și eu nu știu germană, atât de tari erau! Am și dansat în germană și nu știu nici să dansez în germană, atât de tari erau!

– Și a doua zi?

– Și mai tare! Am fost la parcul de distracții, unde ne-am dat pe mașinuțe, iar seara am intrat din nou în cort, unde ne-am petrecut până ne-au dat afară!

– Și a treia zi?

– Iar la mașinuțe, apoi iar în cort!

– Deci trei zile v-ați dat pe mașinuțe și ați băut bere într-un cort?

– Nu, am mai băut bere și între cort și mașinuțe…

CibinFest este un eveniment organizat de Fundatia Austria Pro Romania si A1 Events cu sprijinul UrsusPepsi si Ibis Hotel.

4 Comentarii
 1. cotos30 Septembrie 2013

  Acum voi fi extrem de subiectiv si dau votul meu Floricai :))

 2. eftimie30 Septembrie 2013

  zicule, eu zic că tu ai câştigat

 3. Alina C.30 Septembrie 2013

  Votul meu merge la Zicu pentru dansul in germana – cu conditia sa vedem video cu acest dans inedit. In lipsa probelor, votul se va acorda Floricai.

 4. […] noastra: Brylu, Razvan, Andrei, celalalt Andrei, Sorin si Cristi a reusit sa bea 520 de beri in 3 zile. In rest What […]

 5. […] scris şi eu, au scris şi ai mei colegi de festival Andrei, Laurenţiu, Cristi, Răzvan şi Sorin despre cum a fost, care a fost atmosfera, cum au fost oamenii şi cum s-au descurcat […]

 6. […] mai scris Brylu, Andrei Cismaru, TVDece-ii, Chinezu, Laurețiu, Andrei […]

 7. Adelina2 Octombrie 2013

  Si eu votez cu Florica – pt ca imi plac mult castanele! :)

Păreri?