Mirosuri din baie

Știți că sunt parfumuri speciale pentru horeca. Unele te liniștesc, altele te îndeamnă să cumperi, altele creează o atmosferă propice business-ului, în fine, este un parfum pentru orice nevoie. Și cum asociem o experiență plăcută și cu un parfum de cameră, am o slăbiciune pentru ele. De exemplu, de fiecare dată când miroase a mere, mă gândesc la livada cu meri pe care o aveam când eram mică :)

Îmi plac foarte mult parfumurile de casă și am unul pentru living, altul pentru birou, altul pentru baie. Întotdeauna mi-am dorit ca în baie să miroasă frumos, eventual ca în hotelul ăla de 4 stele din Viena unde am stat eu odată sau măcar ca în baia din resortul din Thailanda. Din păcate, în comerț se găsesc puține variante de mirositoare, cele mai întâlnite fiind: oceanic, lavandă și lămâie. Am mai luat de Crăciun ediții limitate de măr copt sau tartă de mere cu scorțișoară, dar nu poate să miroasă a Crăciun tot timpul anului, unde ar mai fi farmecul?  De ce nu se fac mai multe mirosuri, de ce să nu miroasă baia a cireșe, a căpșuni, a ciocolată?

M-am prins ieri de ce, când am mers la baie într-un local și miroasea a bujori. NU este ok. Trust me :))

Este ok să miroasă doar a ocean, lămâie sau lavandă. PUNCT. Nici nu are rost să detaliez, că v-ați prins. Rămânem la ce avem, este OK!

3 Comentarii
  1. rafflesp16 Mai 2018

    Personal, ma fascineaza ideea de mirosuri ‘comestibile’ in baie, e.g. mar copt, cirese, etc. Nu stiu, parca nu ‘cupleaza’. Numa’ zic…

  2. brontozaurel20 Mai 2018

    Hei, eu am cu mar si scortisoara in baie acum. Si e super!

Păreri?