Vrei să înduioșezi pe cineva azi? Trimite-i unul din mesajele astea!

Bună ziua și bine v-am găsit în această minunată zi plină de cadouri. Sper că Moșul a fost darnic cu voi, deși e “moșul mic” și se știe că aduce cadouri mai sărăcăcioase, gen fructe și dulciuri. Nu știu cine a stabilit asta, nu înțeleg de ce atâta discriminare. De parcă Moș Nicolae e un fel de paria, nedemn de niște cadouri valoroase. În fine.

Dar stați, că mai sunt și oameni care își serbează azi onomastica, iar Mediafax sare în ajutorul rătăciților care nu sunt în stare să compună un mesaj. Pentru că nimic nu spune mai mult “îmi pasă de tine” decât un mesaj copiat de pe internet.

Să vedem, așadar, ce avem în meniul de urări.

Mesajele sunt îpărțite pe trei categorii, semn că autorul s-a străduit ceva la acest material de Pulitzer. Să spicuim.

Mesaje de “la mulți ani” de Sfăntul Nicolae

“La Mulţi Ani cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae!” – dap, ăsta e primul exemplu. Omul începe direct, să fie clar că e pe cai mari. Creativitate, dar lucrurile simple sunt cele mai frumoase. Mă și gândesc la un rătăcit care va căuta pe google “mesaje de sfântul Nicolae”, va da peste articolul ăsta și va alege fix primul mesaj. Mi-l și imaginez cum zâmbește satisfăcut: “băi, ce utile e internetul ăsta!”

“Un trandafir, o floare şi-o rază de soare să-ţi lumineze inima în această zi deosebită. LA MULŢI ANI!” – și un trandafir, și o floare, băi, ageamiilor, iar cireașa de pe tort e o rază de soare. Sărbătoritul care va citi acest mesaj va fi convins că expeditorul a atins un nivel spiritual atât de înalt, încât pătrunde în zone ale conștiinței inaccesibile neofiților, de unde culege adevărate perle.

Mesaje pentru Moș Nicolae

Dacă ai rude/prieteni ultranaționaliști, dacopați, “multinaționalele și Soroș distrug România”, poți să le trimiți mesajul: “Ziua de 6 Decembrie să aducă tuturor românilor multă sănătate şi fericire şi ca spiritul acestei zile sfinte să nu fie uitat.”

Urmează două mesaje care ating cele mai sensibile corzi (sau coarde?) sufletești. Sunt încununarea unor ani întregi de cercetări în domeniile inimă, relații, diabet, “cum să fii siropos și să fii împăcat cu asta”, și nu m-am putut decide care e mai frumos, așa că le pun pe amândouă.

“Crede în ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiţie care a trezit sentimente de bucurie în sufletul tău încă de la primul Moş Nicolae. Gândeşte-te că este acelaşi care are grija să vină la tine de fiecare dată. La mulţi ani!”

“Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulţi ani, de Sf. Nicolae!”

În ultima categorie, “Mesaje haioase de Sfântul Nicolae și Moș Nicolae”, sunt veritabile giuvaiere, care merită postate toate. 

“Ho-Ho-HO! Să ai parte de zăpadă şi de bucurie-n casă! La mulţi ani! Moş Nicolae!”

“Moş Nicolae m-a sunat, şi tocmai m-a anunţat că anul ăsta te-a sărit pe tine şi vine direct la mine!”

“Îţi urez să ai o viaţă senină ca răsăritul de soare iar sufletul să-ţi fie curat ca neaua. Îţi urez o zi de neuitat şi un călduros La Mulţi Ani!”

“Astăzi, de ziua ta, Moş Nicolae ţi-a adus o nuia…. păcat că nu ai fost cuminte! Multumeşte-te cu mine!”

“Bună! Sunt Moş Nicolae! Ţi-ai pregătit bocancii? Vin la noapte să îţi las o duzină de nuiele!”

“Anul acesta Moş Nicolae nu ţi-a adus mai nimic… doar pe mine, un suflet rătăcit si singur, ce aşteaptă doar un semn pentru a arăta ce are mai bun şi cald.”

Nu-mi rămâne decât să vă urez tradiționalul “la mulți ani” și fie ca această zi să vă aducă multe bucurii și împliniri, alături de cei dragi.

Multă sănătate, noroc la neamuri și complimente familiei!

Sursa

Păreri?