Dezavantajul de a avea mașina în service

Azi dimineață, la 7:10 am urcat în autobuz. La 7:45 am ajuns. Simt că am îmbătrânit cel puțin un an, mâine vin pe jos, că sigur ajung mai repede. Autobuzul a fost plin ochi și încă de la a doua stație am simțit că cineva s-a pus exact în spatele meu. Mai exact, eram fund în fund…

Nu știu când ați fost ultima dată cu autobuzul și era mega aglomerat și ați nimerit pe cineva exact de înălțimea voastră, astfel încât să fiți fund în fund, ca un cuplu fericit…

Habar n-aveam dacă e femeie sau bărbat. Toate semnele indicau că e o tipă, dar mai poți ști cu toți hipsterii slabi din ziua de azi, cu talie de fotomodele?

Sincer, nu am avut curajul să mă întorc și să asociez o față la fundul cald din spatele meu, nici partenera/partenerul meu de intimități în autobuz nu avea intenții în direcția asta. S-a mers pe sistemul: “fie ce-o fi”.

Eu speram să coboare ea, ea probabil spera să cobor eu. De mutat nu avem unde, așa că am stat fund în fund dintr-un capăt de oraș în altul. Penibilitatea plutea în aer.

Când, într-un final apoteotic, am coborât, a coborât și EA, căci, slavă bunului Iisus, era o tipă și tocmai ce am realizat amândouă că fundurile noastre au fost în super siguranță și nu a fost nimic penibil!!!

Așa fericite am fost că am avut onoarea să stăm lipite una de alta și nu de un nene mic, că aproape ne-am pupat!

6 Comentarii
 1. eftimie12 Mai 2015

  #1rstworldproblems

  • florica12 Mai 2015

   Toti cei care au metrou sa nu mai comenteze, da? :P

 2. Vladut12 Mai 2015

  si de ce nu v-ati ???

 3. radu12 Mai 2015

  hipster slab nu era o mare problema, un libidinos chel si burtos de 50 de ani iti dadea alte senzatii

Păreri?