Mamelist sau mameloman?

Mamelistul e fanul ţâţelor proletare. Mari, cu sfârcuri sănătoase, unsuroase. Neapărat naturale! Că nu se complică el cu tot felu’ de plasticuri. Îi place să le butoneze frenetic şi să le frământe la maxim, ca orice mamelist care se respectă. Chiar şi pe telefon le frământă. E convins de faptul că un chef nu e chef fără mamele, media fiind de cel puţin două pe seară. Nu îi e ruşine cu faptul că e mamelist, ba chiar se mândreşte cu asta, purtând un tricou cu mesajul: “Mamelele e viaţa mea!” Până şi-n maşină le frământă la maxim, atât de pasionat e. Din când în când, se mai scapă şi la câte un sân, dar, per ansamblu, e fidel principiului “ţâţe până la moarte!” Verbul preferat, evident, a mameli.

Mamelomanul ştie să aprecieze un sân adevărat atunci când îl vede/simte. Îi place să îi savureze în compania unui pahar de coniac vechi, la focul şemineului. A dus mamelirea la rang de artă, prin simplul fapt că un sân în mâna lui e un sân superior. Nu suportă mameliştii! Şi pentru el mărimea e importantă, dar acordă o atenţie deosebită alurii, atitudinii, personalităţii sânului. Îi place să se alinte printr-un concept inventat chiar de el, un melanj între termenii “sân” şi “connaisseur”, sânnaiseur. Se învârte doar în cercuri elitiste, acolo unde sânii fiţoşi sunt la discreţie, chiar şi artificiali fiind. Se ghidează în viaţă după principiul “trebuie să înţelegi un sân, ca să simţi un sân”.

La un moment dat, m-am declarat mameloman, dar cred că există un mamelist în fiecare dintre noi. Am puterea să afirm că l-am acceptat pe al meu.

3 Comentarii
  1. dragosmone27 Septembrie 2010

    (am un prieten, nu eu, care) in functie de cantitatea de alcool ingerata se incadreaza in ambele categorii.

  2. valeria28 Septembrie 2010

    it’s ok :)

  3. cata28 Septembrie 2010

    :-))) “sfarcuri unsuroase” hai noh….asta e rea de tot si urat pt fete…nu cred ca exista..esti rau :-P

  4. […] Sânii. Ştiu, veţi zice că intră la “sex”, dar greşiţi. Sexul şi sânii joacă în ligi […]

Păreri?