Cum arată nesimțirea

Se face o mămăligă.

Și de aici încolo depinde de cât de nesimțiți vreți să fiți.

Noi am fost nesimțiți nivelul două tipuri de brânză (de vacă și de burduf) și cârnaț afumat picant, puțin prăjit.

Și nesimțirea e cam așa: se face un pat din cele două brânze, peste care se pune mămăligă, peste care se pune din nou cele două brânze, apoi cârnaț, apoi iar mămăligă, iar brânze, iar cârnaț și la final se toarnă cu nesimțire niște smântână.

Nesimțirea se numește mămăligă în pături, în Maramureș.

Poftă bună!

3 Comentarii
  1. Mocaciuni12 Octombrie 2017

    Vai, mi-ai facut o pofta!!

  2. Ioana Maria13 Octombrie 2017

    Colebil, Fiobilin…. Arata tare bine

Ai o părere la părerea lui florica? M-am răzgândit