Justiţiarul de net

Nu e nici troll, nici hater, dar are o însuşire rar întâlnită, pe care o au doar iniţiaţii, nu orice pulete neofit. Din momentul în care şi-a băgat net, s-a întâmplat o minune: zeităţile web-ului l-au înzestrat cu adevărul absolut. Acest dar divin îi conferă dreptul să emită verdicte irefutabile şi îşi exercită acest drept în orice colţ de net unde trebuie să se facă dreptate. Şi cine e mai potrivit să facă dreptate decât el, care deţine soluţiile şi răspunsurile CORECTE la orice problemă?

Îl găseşti pe net cu formulări de genul: “Ascultaţi ce vă spun, asta SIGUR e o făcătură!”, “Nu încape îndoială, e o fază de căcat, iar tu vorbeşti prostii!”, “Nu e ok cum pui problema, CORECT ar fi…”, “Fiţi atenţi aici, ştiu SIGUR că lucrurile stau altfel!” etc. Şi, până la urmă, cine suntem noi să ne opunem dreptăţii şi corectitudinii?

Ajutat de presa noastră, flămândă de senzaţionalisme ieftine, clipul cu pupatul telefonului a devenit viral. A fost expus, aşadar, unei mase mari de oameni şi a stârnit trei tipuri de reacţii:

1. Cei care au înţeles că e o glumă.

2. Cei care au luat gluma în serios, s-au declarat revoltaţi şi au dezbătut un nimic la nesfârşit pe site-uri, bloguri şi forumuri.

3. Cei care ŞTIAU SIGUR că e campanie Vodafone.

În prima categorie îi regăsim pe oamenii zdraveni la cap, iar marea majoritate din celelalte două categorii au fost justiţiari de net. Pentru aceştia din urmă, voi dezvălui, în premieră, ce era, de fapt, pe telefonul pupat:

12 Comentarii
 1. alex14 Noiembrie 2011

  eu stiu sigur ca a fost ce a fost! Sigur nu e asa

 2. Dan Ciulea14 Noiembrie 2011

  :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 3. andrei cismaru14 Noiembrie 2011

  deci a fost campanie a bisericii nu a Vodafone. Se leaga lucrurile acum :))))

 4. katairobi14 Noiembrie 2011

  nu pot decat sa rad:)) esti un adevrat viral setter

 5. Makavelis14 Noiembrie 2011

  this is blasphemy, this is madness!

 6. injineru14 Noiembrie 2011

  nevasta si copchilu lu’jobs, frumos zicule te-nchini la chip cioplit (virtual) :)

 7. […] gol golut, este … imi pare rau ca sunt nevoit sa dezvalui asta Zicu-le, un parteneriat intre BOR si trio-ul format din cei patru magnifici (da ba, e intentionata […]

 8. Tudor14 Noiembrie 2011

  sigur e o facatura… :))

 9. Mr. Cabo14 Noiembrie 2011

  Nu pot sa cred ca unii au luat gluma in serios. Cat de tristi trebuie sa fie ?

 10. Claudia14 Noiembrie 2011

  Eram sigura, puteam sa pun pariu ca asta se va intampla. Ai scapat totusi ieftin daca nu te-a numit nimeni cocalar. Ce sa zic, oricum ar fi, foloseste asta in favoarea ta!;)

 11. cineva14 Noiembrie 2011

  Acum am vazut si eu comentariile de dincolo.Doamneee,acum am vazut si ca ai devenit subiect de interes national.Dupa ce ca suntem o natie de tristi,care facem glume din orice,se trezesc unii sa ia glumele astea in serios.Zicu,daca te-or cauta urmasii lui Steve sa ne spui si noua.

 12. zicu15 Noiembrie 2011

  @Mr. Cabo: Atat!

 13. icsulescu15 Noiembrie 2011

  A mai observat cineva ca si aici se vede problema iOS5-ului? I se termina bateria la iPhone-ul ala

Păreri?