Românii nu sunt amenințați de inteligența artificială

Elon Musk susține că în 30 de ani inteligența artificială ne va lăsa fără job-uri.

Românii pot sta liniștiți, amenințarea nu ne vizează.

Un robot nu va putea fi niciodată președinte de bloc sau administrator de scară. Sigur, robotul poate calcula mai bine întreținerea decât un om, dar poate conduce cu mână de fier o ședință de bloc? Nu poate. Poate înțelege, oricât ar fi de evoluat, și gestiona fondul de rulment? Nu poate. Poate fura la întreținere? Nu poate.

Un robot nu va putea fi funcționar public. Evident că roboții sunt net superiori oamenilor la Solitaire, dar pot trata contribuabilul cu scârbă? Nu pot.

Roboții nu vor putea fi nici în o sută de ani politicieni români. În primul rând pentru că nu vor fi programați să violeze anal, sistematic, o țară întreagă. Plus, cine ar fi atât de dement să programeze un robot să mintă și să fure? Partea și mai bună e că un robot nu va fi niciodată atât de prost încât să voteze cu PSD.

Ați vedea un robot controlor pe transportul în comun? Nu, serios, ați vedea un robot în geacă de piele și pantaloni de treling?

Un robot nu va înțelege niciodată, oricât l-ai programa, conceptul de “băutură pă caiet”. Pur și simplu e prea evoluat ca să priceapă termenul “caiet”. Poți rămâne dator la un robot? Nu poți.

Vă imaginați un robot shaormar, care să vă facă una “cu dă toate”? Nici eu.

Cel mai important, nu se va inventa niciodată robotul care să se priceapă la TOATE.

2 Comentarii
  1. CristiP10 Iunie 2017

    as mai aduga ca ar trebui sa stie sa comande din cataloagele Oriflame si Avon

  2. Flutur4 Iulie 2017

    Criminal articolul ! Am ras cu lacrimi!

Păreri?