Anunțul corect de închiriere a unui apartament în perioada Untold

Pentru că la Cluj sunt cei mai mulți speculanți imobiliari din România, iată cum se citește corect un anunț de închiriere a unui apartament în perioada Untold, revelionul samsarilor clujeni.

“Închiriez apartament la 5 minute de Untold. De fapt, nu e la 5 minute, ci în fundul orașului, dar Clujul e mic și ajungeți în 5 minute oriunde. Apartamentul e într-o zonă bună, liniștită, deși n-are cum să fie și liniștită, și la 5 minute de Untold. În fine, înțelegeți voi. E aproape de mijloacele de transport în comun, dacă prin transport în comun vă referiți la taxi sau alte servicii de gen, că nu vreau să fac publicitate companiilor cu sediul central la mitici. Apartamentul e spațios, decorat modern, curat, adică e un coteț cât un dulap, decorat cu mobila bunicii și curățenia e după posibilități. Dar n-ar trebui să vă îngrijoreze, așa sunt majoritatea apartamentelor scoase la închiriere în Cluj.

Încap de la 2 la 10 persoane, vă înghesuiți voi cumva, doar veniți la festival. Totuși, s-ar putea să nu primesc mai mulți de 5, că țin la penthouse-ul meu, și să nu vă spun asta, pentru că așa suntem noi clujenii, mai speciali. Veniți și vedem în ce stare mă găsiți. Primesc pe oricine, chiar și mitici, deși aș prefera să fie ardeleni de-ai mei. Știți cum e, trăim în leagănul civilizației, trebuie să ținem aproape. Prețul e o nimica toată, 1.000 de euro pe 4 zile, mult sub ce găsiți pe piață. Serios, chiar îl dau ieftin, nu că aș fi un speculant care vrea să facă super bani dintr-o cocină, ca majoritatea celor care închiriază apartamente în Cluj.”

Nu generalizez, sunt și oameni de bun simț cu apartamente frumoase, dar piața imobiliară din Cluj e unde e și din cauza oamenilor persiflați în anunț, care, din păcate, sunt mulți.

Păreri?