În atenţia tuturor celor care vor să se îndrăgostească!

Iniţial, am vrut să păstrăm acest secret doar pentru noi. Cum să ai aşa ceva şi să-l dai şi altora? Apoi, am stat şi ne-am gândit că secretul ăsta nu e al nostru, al clujenilor, ci al tuturor românilor. E moştenirea trecutului, care se află şi azi foarte bine conservată la Muzeul Farmaciei din Cluj.

Astfel, online-ul clujean, în frunte cu Andrei, vă aşteaptă, de Dragobete, la un eveniment special: o seară la Muzeul Farmaciei, în cadrul căreia vom afla împreună secretul elixirului dragostei, aşa cum ni l-au lăsat moştenire vechii spiţeri clujeni. De ce e aşa special? Păi, să vedem: programul e unul specal, între 18:00 şi 23:00, preţul biletului e unu special, doar 3 lei, atmosfera va fi una specială, cei de la Trupa Om vor susţine un recital în muzeu, o întâmplare inedită, nu în ultimul rând, muzeul e cu adevărat special. Deci, toate ingredientele pentru o seară de Dragobete specială.

Veniţi să vă îndrăgostiţi! De un loc special al Clujului şi, cine ştie, poate chiar între voi :)

Vă aşteptăm cu drag!

Mulţumirile merg către sponsorii evenimentului de vineri: Artvinium, Cramele Recaş, Perpetuum şi PR & More.

4 Comentarii
 1. Denisa21 Februarie 2012

  Nu va suparati, am si io o intrebare: de unde ati luat pluginul de Like cu poza lu’ Zaineasca inclusa? De fiecare data cand intru pe blog, poza ei e deja acolo. Vreau si eu acest plugin.
  Va multumesc respectuos.
  Denisa Bargau

 2. zaineasca21 Februarie 2012

  Draga Denisa, acesta e un plugin personalizat, primit in dar de la Facebook in momentul in care am castigat premiul “cea mai rapida datatoare de like”. e un tool foarte bun de branding si ajuta si la seo :)))

 3. Denisa21 Februarie 2012

  Na bine, deci nu îl pot descărca de undeva, să-l pun şi eu pe blog? :))

Păreri?