În anul Domnului 2012

Era o duminică frumoasă, drumul era liber. Soarele ne mângâia prin parbrizul maşinii, iar noi îi zâmbeam cu inocenţa unor copii bucuroşi de un road trip. Radioul mergea în surdină, cât să ne putem înţelege, volumul urcând considerabil la câte o piesă pe val. Eram doar noi şi drumul.

La un moment dat, liniştea din maşină a fost perturbată de o reclamă la radio mai tare decât muzica şi restul reclamelor. Era la un hotel de 4 (PATRU!) stele din Satu Mare. Şi a început înşiruirea beneficiilor hotelului, astfel încât să se creeze impresia că e cel puţin un Burj al-Arab de România. Urechile noastre imune la reclame şi-au dat instant shut down, ca să se reactiveze brusc câteva secunde mai târziu: am auzit ceva ce nu credeam că vom auzi în anul Domnului 2012. Hotelul respectiv se lăuda că are flipchart în sala de conferinţe şi o făceau cu atâta aplomb, încât părea că flipchart-ul e o chestie de ultimă generaţie. Am crezut că nu am auzit bine, am dat mai tare şi au mai zis o dată, cu şi mai mult patos. Da, era vorba de un FLIPCHART! Repet, în 2012, un hotel de patru stele din România se laudă într-o reclamă la radio că are o tablă cu foi în sala de conferinţe. E ca şi cum un cinematograf s-ar lăuda că are ecran sau boxe.

Am stat şi ne-am gândit: oare putem noi, ca oameni, să râdem până trebuie să oprim maşina?

Sursă foto

5 Comentarii
 1. raul rual22 Mai 2012

  si pe la tv mai auzi cum se lauda unele primarii ca au pus semafoare, au trasat trecerile de pietoni, au pus indicator la intrarea in localitate. tot in 2012

 2. Bogdan Pater22 Mai 2012

  Sa stii ca prea putine hoteluri au asa ceva. Ca sa nu vorbim ca zic de sala de conferinte care e aceeasi cu sala de mese… :(

 3. Sunshine22 Mai 2012

  Frumos hotelul,insa prost managementul.

 4. Ramona22 Mai 2012

  da, e musai sa opriti masina…:)))))
  sa nu muriti razand! ;)

 5. Adelina22 Mai 2012

  FLIPCHART? Nu pot sa cred! Dar cum isi permit asa ceva? Intr-adevar, ceva important de spus intr-o reclama! Dar nu au zis, au hartie igeinica?

Păreri?