Idei de cadouri de Valentine’s Day pentru femei practice

E plin internetul de idei de cadouri romantice, dar cine se gândește și la femeile practice? EU! Iată ce ai putea să oferi cadou unei tipe practice.

 1. O persoană special angajată care să o însoțească măcar o zi și care să se strâmbe în locul ei. Se știe că faci riduri dacă te strâmbi, iar o femeie practică nu are nevoie de așa ceva în viața ei.
 2. O zi la SPA cu persoana pe care o iubește cel mai mult în lumea asta. Nu, nu ești tu, e prietenă-sa cea mai bună.
 3. O delegație pentru tine de minim două săptămâni, pentru liniștea ei sufletească și pentru milioanele de măști și seri cu fetele pe care le-a ratat din cauza ta.
 4. Să răspunzi clar, răspicat și ferm când te întreabă ce vrei să mănânci. Să știi din prima, să nu te răzgândești și să lauzi excesiv la final preparatul pregătit de ea.
 5. Să duci gunoiul fără să te roage ea, să îți pui hainele în dulap, nu pe scaun, să îți speli farfuria. Știi tu, regulile unui bun școlar de clasa a patra. Urmează-le măcar o zi.
 6. Un număr de telefon al unui domn care se pricepe la tehnologie, pe care ea să-l sune oricând are nevoie. Un fel de tech support, amabil și drăguț care să nu se enerveze de fiecare dată când se pierde o iconiță de pe desktop sau chestii de genul.
 7. Să nu dai ochii peste cap când te roagă să îi aduci un pahar cu apă, că ea nu mai poate coborî din pat pe motiv de creme.
 8. Un buchet imens de flori trimis la muncă. Dacă tot vrei să faci un gest, să fie practic, adică să moară colegele de ciudă.
 9. Un abonament la coafor, IPL, mani/pedi. Nu poți da greș cu asta. N-ai cum.
 10. 10 scuze scrise pe niște bilețele, ca să le folosească atunci când nu va putea ajunge la întâlnirea cu anumite persoane. Le poate folosi când vrea ea, legat de oricine vrea ea.
 11. Să-i faci toate pozele din lume cu zâmbetul pe buze. Concrect, să nu te strâmbi când nu-i convine a 467-a oară cum a ieșit și îți spune s-o luați de la capăt.
 12. Un sucitor sănătos. Comes handy more than you know!

Happy practical V-Day!

13 Comentarii
 1. Ady14 Februarie 2018

  La 6 credeam că e vorba de numărul de telefon al unui domn amabil și drăguț care se pricepe la orice, de la schimbat prize, până la pus faianță, trecând prin schimbat instalații sanitare/chiuvete și dat găuri în zid și montat polițe.
  Domn care să vină oricând și pt orice are nevoie doamna. :)

  • florica14 Februarie 2018

   Accept cu mare entuziasm aceasta completare. Dar chiar crezi ca gasim un dom cu atatea talente?

  • Ady14 Februarie 2018

   Nu, doar visam extrem de frumos. :) Mă mulțumesc și cu mai multe numere de telefon ale mai multor domni (pot fi și doamne, nu-s sexistă) amabili și drăguți care știu să facă fiecare câte o chestie din enumerarea aia.
   Și punctul 6 prim: numărul de telefon al unei doamne (poate fi și domn) amabile și drăguțe care să știe să facă, fără prea multe indicații (de preferat fără indicații) o curățenie la care chiar și mama să aibă foarte puțin de comentat (cineva care să facă o curățenie la care mama să nu aibă nimic de comentat nu există. Deloc, în niciun multivers :) ).

  • florica14 Februarie 2018

   Practic, ne-ar ajuta mai mult un grup inchis de facebook, unde sa fie mai multi domni/ doamne care sa ne ajute. Asociatia SAPT – suntem aici pentru tine :))

  • Catrina14 Februarie 2018

   Imi pare rau, acel domn chiar exista si arata extraordinar de sexy. Ghinion, e luat de muuuulti ani!

  • Bubu15 Februarie 2018

   Toti domnii sunt draguti si ajuta cu mare placere si cu zambetul pe buza consoartele altora. Trust me :D

 2. Diana14 Februarie 2018

  În unele idei regăsesc puțină superficialitate, dar… fir-ar, n-am ce zice: sunt perfect de adevărate toate:))
  Acestea chiar ar fi cele mai practice cadouri!

  • florica14 Februarie 2018

   Diana, chiar daca suntem femei practice, tot femei suntem :)))

 3. George14 Februarie 2018

  Zicu nu raspunde. Aplica punctul 3, cumva?

 4. Florica14 Februarie 2018

  Orice de pe lista e ok! :)

 5. m14 Februarie 2018

  Brutal :))

 6. maxutz14 Februarie 2018

Păreri?