Incredibila poveste a unui hot dog trist

În Cluj se tot încearcă diverse concepte culinare, în speranța că tot va prinde ceva la publicul ăsta sofisticat. Am mai scris că clujenii sunt extrem de pretențioși și prețioși. Unora le iese asta cu mâncarea, altora nu. Și unii rezistă pe piață chiar dacă nu le iese, pentru că nu există alternativă.

De exemplu, unii încearcă de cam un an să ne vând un fel de hot dog mai special, mai sofisticat, mai pă gourmet, ashea, și nu le iese. Bine, singurul lucru care îi diferențiază de un hot dog de super market e că au mai multe sortimente. Vreo cinci.

Intru ieri, să le mai dau o șansă.

– Un hot dog mexican, vă rog!

Și ia al meu un corn care a renunțat la viață, trântește în el un cremvurști deprimat, mai pune niște varză, niște praf de chili (cred) și… piesa de rezistență… tobe…

Această pictură murală deosebită, realizată cu un sos de roșii care în altă viață au fost fără gust și s-au reîncarnat tot în roșii fără gust. Astea sunt adevăratele drame!

– Sigur e mexican?

– Da, de ce?

– Pare că mi-ai pus zacuscă pe el și credeam că l-ai confundat cu cel românesc.

Deci cam așa cu hot dogii clujeni.

Featured image-ul e de la o altă poveste incredibilă pe bază de hot dog.

2 Comentarii
  1. roxana12 Noiembrie 2018

    Tot din categoria Cluj si mancare. Nu gasesc o macelarie reala in cluj. Toate sunt Mariflor, Petry, Moldovan. Toate au aceleasi produse. Cateva afumaturi, ceafa si pulpa de porc, pulpa de vita, uneori coaste de porc, pulpe de pui. Unde sunt macelariile in care gasesti ficat proaspat de vita/porc, urechi de porc, coaste de vita, oase cu maduva de vita sau in general bucatile mai putin comune dar pe care daca stii sa le gatesti sunt fenomenale?

    • Cristi5 Aprilie 2019

      Pai ureci de porc gasesti la Kaufland, coada de vita si oase de vita cu maduva doar ocazional la Metro. Ficat de vitel am gasit o singura data la Kaufland desi mereu caut. Cred ca le e mai rentabil sa faca pateu de ficat cu 15-20% ficat decat sa-l vanda la 10-15lei/kg . :) Mie mi-ar placea mai ales o macelarie arabeasca cum au in Bucuresti unde sa gasesc constant berbecut/oaie.

Păreri?