O veste din România normală

Nu cred că s-a simțit mai pregnant existența a două Românii decât în ultimii doi ani. Mai ales anul acesta, al centenarului, când ar trebui să fim mai uniți ca niciodată și suntem mai dezbinați ca oricând. Cum foarte bine zice Brylu aici, suntem la polul opus al noțiunii de națiune.

În acest context, e de apreciat fiecare zbatere a României normale, fiecare gest, fiecare inițiativă care să arate că nu suntem țara pe care au distrus-o ignoranții și politicienii, ci aia pe care o (re)construim pe valori și principii sănătoase.

Aflăm, de exemplu, că piloții  Emil Ghinea, Andrei Dumitrescu, Silviu Dumitrescu își donează cursa de la Trofeul Opel, din Campionatul Național de Viteză în Coastă (Brașov, 13-14 octombrie) pentru HOSPICE Casa Speranței.

In 2017 numarul pacientilor ingrijiti de Hospice a fost de peste 4000, in toate centrele de desfasurare a activitatii din Brasov, Bucuresti, Fagaras si Zarnesti. Asta in conditiile in care la nivel national nevoia estimata de ingrijire paliativa este de 170.000 de pacienti. (…) De 26 de ani, HOSPICE Casa Sperantei exista in Romania pentru a oferi alinare si confort copiilor si adultilor care infrunta o boala incurabila. Organizatia a introdus si dezvoltat la noi in tara ingrijirea paliativa si a oferit pana acum sprijin, gratuit si neconditionat, pentru peste 26.000 de pacienti si pentru familiile acestora.

Bravo lor, iar dacă vreți să vă implicați și voi, donațiile se fac aici.

Bravo și celor de la Creative Ideas pentru această campanie pro bono!

Păreri?