Florica față în față cu miresele

Este pentru a treia oară când mă întâlnesc cu o mireasă care îmi citește blogul.

Să vă explic.

Alina de la HOHA nu prea are treabă cu Florica de la tvdece, așa cum nici invers nu se prea întâmplă. Nu-mi place să le amestec, cu atât mai mult cu cât nunțile sunt o chestie personală. What happens between us and the brides stays between us :)

Cu toate astea, așa cum s-a întâmplat azi, nu tot timpul e cum le potrivești, te mai trollează universul. Alina de la HOHA s-a dus cu partenera ei la o întâlnire cu un cuplu, să ne cunoaștem, să vedem dacă suntem în același film pentru o nuntă mai… știți voi… HOHA ;) Florica de la tvdece nu era cu noi.

Din vorbă în vorbă, mi-a scăpat nevinovat că am și eu un blog.

– Știu, vă citesc de mult.

Pac, mi-a picat fața :))

Nu că aș avea ceva de ascuns, nu e cazul, dar mă aflu într-un dezavantaj evident: ea știe totul despre mine și eu doar încep să o descopăr. Partea bună e că, dacă am ajuns la întâlnire, rezonează cu ce scriu pe blog și lucrurile nu au cum să iasă altfel decât bine.

Scopul acestui post nu e să mă laud, ci să le mulțumesc tuturor cititoarele care devin apoi mirese HOHA.

Mă cam emoționați și nu-mi stă în fire.

Diana, ai like-uit deja articolul, da? :))

Te pupă Alina și Florica! :*

2 Comentarii
  1. Oana4 Aprilie 2018

    Ah, si nu doar miresele. Am fost la un event organizat de tine, ne-am si intersectat, dar scurt. Asa ca nu am apucat sa spun ca “te citesc” de cativa ani. :)) Vezi, nu iti iese mereu cu dubla personalitate. :))

    • florica4 Aprilie 2018

      Sper ca data viitoare si povestim! :x Lasa, ca nici nu vreau sa scap, ca nu-s Beyonce:))

Păreri?