Hai s-o facem şi noi!

Mulţi dintre voi au auzit probabil de Kony 2012. Cei care nu, se pot documenta de aici. Pe scurt, e vorba despre cel mai odios criminal de război din toate timpurile, responsabil pentru răpirea a 30.000 (TREIZECI DE MII!!!) de copii, mulţi dintre ei fiind mutilaţi şi omorâţi, şi pentru dislocarea a 2,1 milioane de oameni. Omul ăsta e încă în libertate şi nimeni nu face nimic. Comunitatea online internaţională s-a unit într-o campanie masivă, cu scopul de a atrage atenţia opiniei publice internaţionale asupra cazului şi pentru a-l aduce pe acest monstru în faţa justiţiei. Punctul culminant al campaniei e ziua de 20 aprilie 2012, când oameni din toată lumea vor milita pentru condamnarea lui Joseph Kony.

Gaben a postat în seara asta clipul de mai jos, la care achiesăm în totalitate. Nu ne interesează teoriile conspiraţiei, important e ca ne-omul ăla trebuie să plătească:

Pagina de facebook pe care vă invităm să o like-uiţi e asta, iar acolo vor apărea informaţii despre cum ne vom organiza.

Români, o facem?

3 Comentarii
  1. Marcel13 Martie 2012

    In spiritul ideii si in urma vizionarii clipului m-am hotarat sa contribui si eu cumva. Asa ca am pornit topicul urmator pe forumul unde activez. Va rog sa dati un ochi si daca e cu folos puti posta comentul si link-ul la site.

  2. chestie13 Martie 2012
  3. katakitoka13 Martie 2012

    Poate ar trebui sa vedem/vedeti/vada lumea si filmuol Machine Gun Preacher. Este exact despre asta!

  4. […] pe blogul tău. Hai, îl facem viral?Mulţumesc, Chinezu, pentru că mi l-ai arătat.Later edit: La TVdece găsiţi mai multe informaţii, iar aici e pagina românilor care susţin cauza.Viaţa e naşpa […]

Păreri?