Hainele din ziua de azi

Dacă aţi fost la mall în ultima perioadă şi v-aţi căutat o geacă de iarnă, ştiţi deja că în acest sezon designerii ne propun să aratăm toate ca nişte omuleţi Michelin, pentru că se poartă gecile matlasate.

În periplurile mele prin mall, am dat peste toate culorile şi mărimile, bineînţeles la preţuri începând cu 350 de lei, pentru că, nu-i aşa, să arăţi rău costă. Între timp, mi-am luat o geacă de pe net (de care sunt foarte încântată), dar aş vrea să vă povestesc despre cea mai geacă dintr-un magazin de mileniali.

Am intrat şi am văzut-o din prima. Roşie, cu glugă, îmblănită, nematlasată, o geacă normală. Ba mai era şi redusă la 100 de lei. Like, wow, am dat lovitura!!! M-am dus aţă la ea, am încercat-o şi eram SUPER încântată. Până am făcut greşeala să mă întorc cu spatele. Pe TOT spatele scria, cu glitter, “I WANNA FUCK BITCHES”. Oook, mi-am zis, s-o fi încurcat cei din magazin, o fi de bărbați.

– Bună ziua, am găsit geaca asta faină şi super redusă.

– Da, bună ziua, ce-i cu ea?

– Păi… nu-i de bărbați?

– Nu ştim.

– Cum nu ştiţi, scrie pe ea “I WANNA FUCK BITCHES”!

– Păi, iniţial, am pus-o la bărbați, da’ când descopereau oamenii ce scrie pe ea n-o mai cumpărau şi managerul a hotărât să o reducem şi să o punem la femei.

– Aha, și a cumpărat cineva măcar o bucată?

– Noup.

– Poate e o geacă politically correct pentru transsexuali. Puneţi-o la mijloc, să nu fie nici la femei, nici la bărbați.

– Hmm… încercăm şi așa, că mi-i plin depozitul de căcatul ăsta.

2 Comentarii
  1. carmi28 Septembrie 2017

    extrem de greu in ziua de astazi sa gasesti haine de calitate la preturi accesibile

Păreri?