Sunt furată în propria casă

De ceva timp, Răzvan și-a format un obicei care mă scoate din minți. Deși de obicei el are cardul familiei, pentru că, trebuie să recunosc, el merge mai des să cumpere chestii, îmi fură mișelește și banii mei!

Să vă explic.

Eu am mereu în portmoneu 100-200 de lei de rezervă. Am și alte carduri, dar alea nu se pun. Am, deci, niște bani cash pentru momentele în care nu pot plăti cu cardul sau, nu știu, e vreo urgență.

De câteva ori era să mă fac de cacao prin baruri, pentru că nesimțitul ăsta mic îmi fură banii fără să mă anunțe! De fiecare dată când coboară să cumpere ceva, nici nu se sinchisește să ia cardul. Nuuu, intră noaptea ca hoții direct în rucsăcelul meu și mă deposedează de toți banii, din pură lene. Nici nu mă anunță, nici nu îi pune la loc.

Și iată-mă mergând ca o floare la câte o întânire și când să plătesc, hop sarmaua, ia banii de unde nu-s! Noroc că am fost ba cu Oana care m-a salvat, ba au plătit alții nota, că altfel citeați altă poveste acum.

Confruntat cu situația, vinovatul a râs complice și nu a părut deloc afectat, ba mai mult, m-a întrebat, Onorată Instanță a Cititorilor acestui blog, “Ce, dragă, nu puteai spăla vase pentru consumație? Hahaha”

Vedeți, Onorată Instanță, vinovatul nu se căiește și cu siguranță va recidiva. L-am rugat să își scoată bani și el, să nu mai atenteze la ai mei. Nu o dată, nu de două ori, ci de zeci de ori.

Azi dimineață, l-am auzit din nou. Cotrobăia nestingherit în portmoneul meu, unde mai am 70 de lei. Atât mai aveam și eu pe suflețel bani cash: 70 de lei.

Am ieșit din cameră, buhăită de somn, în capot, cu pisica în brațe și l-am prins în fapt.

– NENOROCITULE, IAR ÎMI FURI BANII???

– Hihi, credeam că dormi.

3 Comentarii
  1. duru23 Noiembrie 2017

    Un mic dragnea in devenire…

  2. George N28 Noiembrie 2017

    Pai e frumos asa, Razvane? Noaptea ca hotii? :))

Păreri?