Florico, pregăteşte sacii de dormit! Mergem la lansarea iPhone 4S!

Cum se numeşte un om care are un iPhone? Unii spun că e fan Apple, alţii că e pasionat de tehnologie, iar fanii Android spun că e hipster. Cum se numeşte un om care are două iPhone-uri? Simplu: Zicu. Da, sunt încântatul posesor a două iPhone-uri (un 3GS şi un 4) şi, când m-am uitat ultima dată în oglindă, n-am văzut un hipster. Drept e că nu mă admir des în oglindă, că doar nu-s femeie, da’ nu simt să am pălărie în cap sau eşarfă la gât. Două iPhone-uri pentru două reţele, pentru că nu m-am putut despărţi de nici unul. Sunt exact ceea ce îmi trebuie, telefoanele care satisfac cel mai bine nevoile unui om ca mine, activ atât offline, cât şi online, iar Apple a devenit, în timp, unul dintre lovemark-urile mele.

Şi pentru că tot timpul m-a fascinat isteria pe care o generează în toată lumea lansarea unui nou produs Apple, cu oameni care stau zile întregi, la cort, în faţa reprezentanţelor, am zis s-o iau pe Florica şi să vedem şi noi cum e! Da, ne luăm fain frumos şi ne ducem noaptea la evenimentul de lansare! Băgăm cafele în noi, ducem saci de dormit, în caz că ni se face somn, da’ acolo suntem! Şi vă invităm şi pe voi, fani Apple sau pasionaţi de tehnologie!

Vodafone este primul operator care lansează iPhone 4S în România, după ce au fost şi primii care au anunţat preţurile. Evenimentul de lansare va avea loc din seara zilei de joi, 10.11.2011, urmând ca în 11.11.2011, începând cu ora 00:00, telefonul să se lanseze în toată lumea. Vestea bună e că se întâmplă şi la Cluj! Astfel, joi, 10.11.2011, începând cu ora 22:00, vom fi la magazinul Vodafone din Piaţa Unirii să vedem cum se lansează un produs care a revoluţionat industria smartphone-urilor. În plus, cei care vor dori să-l achiziţioneze în noaptea respectivă, vor beneficia de o reducere specială şi un cadou surpiză! Deci motive să-ţi doreşti să fii acolo!

Fani iPhone din Cluj, haideţi să ne strângem şi să întâmpinăm cum se cuvine un nou membru al familiei! Puteţi veni şi dacă sunteţi fani Android, poate, cu ocazia asta, vă convertiţi. Practic, puteţi veni pur şi simplu dacă sunteţi pasionaţi de tehnologie!

5 Comentarii
 1. alex bartis8 Noiembrie 2011

  Have fun :)

 2. Vasile Manu8 Noiembrie 2011

  Primiti si un fan Nokia? :))

 3. zicu9 Noiembrie 2011

  @alex bartis: Pai hai si tu!
  @Vasile Manu: Primim, dara ca primim!

 4. Daniel9 Noiembrie 2011

  gata vin si eu :D

 5. siginutz9 Noiembrie 2011

  buuu…. ma multumesc cu un iphone 4, al meu incepe sa dea rateuri.

 6. […] Vodafone din Piața Unirii.  Ne vom strânge acolo o mulțime de fani dedicați ai iPhone-ului, ca Zicu, sau de pasionați de gadget-uri și device-uri, ca mine. Cei care vor cumpăra iPhone 4S în […]

 7. […] pe care eu am îmbrățișat-o din prima și am corupt-o și pe Florica. Dacă anul trecut scriam din postura de posesor a două iPhone-uri, anul acesta lucrurile s-au schimbat puțin: eu am tot […]

Păreri?