E grea viața de actor

Aseară am fost la proiecția de gală a filmului Usturoi, din cadrul Comedy Cluj, ca să ne vedem pe noi, vorba Oanei. Aşa cum am spus şi la final, pe scenă, eu sunt fericită că am cont de actriță pe IMDB. Bine, poate n-ar fi rău să-mi pun şi o poză, dacă tot sunt şmecheră! :))

Lăsând gluma la o parte, a fost o mare onoare pentru noi că am primit încrederea lui Radu (încă o dată, felicitări, mă, nebunule!) şi suntem foarte, foarte fericiţi că filmul a ieșit cum a ieșit și că l-am revăzut în compania unei săli arhipline. A fost sold out și nu mă miră deloc. Mergeți să-l vedeți, dacă aveți ocazia (mai e o proiecție sâmbătă, de la 11:30, la cinema “Victoria”) și, mai importanți, povestiți/scrieți despre el, în offline sau online, dați-i notă pe IMDB, ca să-l facem cât mai popular! Doar așa va putea ajunge în cinematografe și să se bucure cât mai multă lume de el. Chiar merită! Și nu pentru că apărem noi în el, contribuția noastră fiind minoră, ci pentru ce a reușit să facă echipa aia minunată, fără buget. Felicitări tuturor!

Revenind. Ca nişte actori adevăraţi şi umili, care nu au uitat de unde au plecat, ( bă, Mişu, suntem deja la al doilea proiect împreună, la al treilea, dai o bere! :)) ) ne-am pus la coadă la popcorn şi suc. Da, ca muritorii, chiar dacă Groparu a insistat cu şampanie şi covor roșu, noi am vrut să fim alături de public!

Și, în nebunia aia, am uitat popcornul pe care l-am plătit și m-am întors la vânzător:

– Nu vă supăraţi, mi-am uitat popcornul cumpărat. Am luat doar sucurile.

– TU VREI SĂ MĂ FURI?

– Cum să fur? Acum am fost aici şi am plătit. Pur şi simplu am uitat să-l iau…

– SERIOS, DOMNIŞOARĂ!!! De unde să ştiu că aţi fost sau nu? Uitaţi câtă lume e a aici, eu cred că vreţi să mă furaţi!

În acel moment, am fost cea mai fericită. Validarea mea ca actriţă a fost completă. Vânzătorul a crezut că vreau să fur un popcorn de 5 lei.

Pentru că toată lumea ştie ce bani puțini câștigă actorii români!

Sursă foto

2 Comentarii
  1. deea16 Octombrie 2014

    Si, in plus, toata lumea stie ca actirtele celebre au diverse “issues” si se mai intampla sa fie cleptomane (Winnona Ryder de esti!) :D

  2. Rebeca S.17 Octombrie 2014

    Mulțumesc de invitație, TVdece! Am râs maxim aseară, mi-ați plăcut! La mai multe! Și tot sold-out să fie! Hai la cinema, Usturoi!

  3. […] stă cam 50 de minute pentru Q&A. Lumea nu se mai dă dusă. De la stanga la dreapta: Alina şi Răzvan Dragoş, Ileana Negru, Daniela Stoica, Andreea Zaharia, Chris Nemeş, Mihai Pripon, Nicu Varga, draga […]

  4. […] Aş mai vrea să menţionez că în film joacă şi ambii tevedecei, iar asta nu ştiu daca e neapărat de bine. Dacă ar fi fost doar Alina, mai era cum era, dar […]

Păreri?