Ce se întâmplă 90% din timp la un festival de muzică

În primul rând, oamenii umblă aiurea dintr-o parte în alta, dintr-o inexplicabilă lipsă de kilometri. Apoi, se uită mirați în aplicație: “băi, câți kilometri am făcut! cum naiba?” Us included.

În al doilea rând, principala activitate la un festival nu sunt concertele, băutul cu prietenii sau activitățile oferite de branduri, ci sunatul și căutatul. 90% din timp oamenii se sună și se caută unii pe alții.

“Bă, m-auzi? M-AUZI??? Da, bă, îs aici în festival, tu unde ești? Eu îs lângă un copac, cum ne întâlnim? Îi un copac mare, lângă un cort alb. Da, bă. știu că sunt mai mulți copaci și mai multe corturi albe… Hai că vin eu la tine, unde ești, în dreapta scenei? Care scenă? Aaa, am înțeles, lângă căsuța aia roșie. Stai, care căsuță roșie??? Că-s mai multe! Ah, ai plecat de acolo… ZI, BĂ, UNDE NE ÎNTÂLNIM!!! Alo, mă mai auzi? BĂ, MĂ MAI AUZI???”

“Unde sunteți, că vă caut de o oră!!! Păi am fost la locul de întâlnire și nu erați, bag picioarele, umblu de nebun prin festival! Sunteți lângă coșul de gunoi? CARE COȘ DE GUNOI, CĂ E PLIN FESTIVALUL DE ELE! Aaa, ăla de lângă barul ăla, de lângă scena aia, stați acolo că vin! Cum alt bar, nu e ăla unde am băut ieri shot-uri??? Care celălalt? Lângă ce? NU ȘTIU UNDE-I ASTA!!! Hai să ne dăm alt punct de întâlnire! Bă, ești prost? Cum plm la main stage, că e plin de lume!!!”

“Și eu îs la scena mare, tu unde ești? Unde mai în dreapta? Aaa, în stânga? Care stânga? Zi-mi unde ești în funcție de scenă! Da, văd barul ăla. Stai, care bar? Îs mai multe acolo! TOATE AU ACEEAȘI CULOARE! Nu văd niciun steag, ce steag? ÎS MAI MULTE STEAGURI ALE ROMÂNIEI, CARE DIN ELE?! Da, văd femeia gonflabilă… Stai, că-s mai multe femei gonflabile… Cum plm să văd că ai mâinile ridicate, CĂ SUNTEM LA UN CONCERT, TOATĂ LUMEA ARE MÂINILE RIDICATE!!! Stai, bă, parcă văd ceva, oare tu ești? Nu ești tu… Bă, cred că nu ne mai întâlnim…”

PS: plecăm puțin până duminică, ne puteți urmări pe insta sau facebook, ne recitim de luni încolo.

Păreri?