Femeile și canapelele

Povesteam cu colegele de muncă. Aparent, noi, femeile, avem o reală problemă cu canapelele, pentru că din zece femei chestionate, nici una nu preferă canapeaua ca loc de relaxare.

Fie stau în pat și se uită la televizor, fie stau la masă, ca oamenii normali.

În urma focus grupului, a reieșit chiar că patru femei urăsc canapelele din tot sufletul și nu pricep cum bărbații se pot relaxa pe ele, 6 din 10 femei urăsc mai mult fotoliile decât canapelele și avem chiar o chestionată care a reușit performanța incredibilă de a nu sta niciodată pe fotoliul cumpărat de șase luni deja!!!

Și acum, partea practică, să nu ziceți că sunt nebună: când mergeți într-o vizită, urmăriți-i pe bărbați cum se duc ață la canapele/fotolii, iar femeile preferă să se pună la masă, CA OAMENII NORMALI!

7 Comentarii
 1. Arhi24 Iunie 2015

  ca femeile normale…

 2. Krantzro24 Iunie 2015

  Eu am acasă un fotoliu din ăla cu balansoar. Nu-ţi spun ce bătaie e pe el cînd avem femei în vizită. Dar, mă rog, s-a observat asta pe un focus grup din Bucureşti.

 3. ioana24 Iunie 2015

  io am canapea d’aia extensibila si cum vine putina lume in vizita, e mai mereu desfasurata ca un pat mare de 2/2. Asa bine stau in ea, in canapeaua pat!

 4. Geta24 Iunie 2015

  Pentru ca nenorocitele de canapele (majoritatea, a mea inclusa) au un metru adancime! Un metru! Chiar daca 20 de centimetri e spatar, tot mai raman 80. Deci daca ai o inaltime, asa, ca mine si ca tine :P, n-ai nicio sansa sa stai comod si sa mai si poti vorbi cu oamenii, pentru ca fizic nu-ti ajung picioarele sa le indoi la genunchi unde se termina canapeaua!

  • ady26 Iunie 2015

   Si in acelasi timp nu sunt suficient de adanci incat sa poti sta cu picioarele sub tine sau alta pozitie care presupune picioarele pe canapea si nu atarnate.

 5. Violeta24 Iunie 2015

  Spre deosebire de barbati, care prefera oricand o canapea si nu un pat, eu ma declar o fana a patului si chiar nu l-as inlocui cu nicio canapea de pe lumea asta, e mediul perfect de relaxare.

Păreri?