Femeia cu patru ţâţe

Clepsidra s-a născut cu 4 (patru) ţâţe. Vă imaginaţi cam ce necaz pe capul ei. După ce că avea un nume de toată pula, natura a înzestrat-o şi cu un piept de căţea (nu în sensul de curvă, ci în sensul că aşa au căţelele, mai multe ţâţe, ce să-i faci). Provenind dintr-o familie modestă (am vrut să scriu şi “română”, da’ m-am gândit să evit pleonasmul), părinţii săi nu beneficiau de resurse financiare pentru a înlătura chirurgical surplusul de ţâţe. În schimb, au prostit-o că e o fiinţă cât se poate de normală, spunându-i că până şi căţelele au mai multe ţâţe.

Până la o vârstă, Clepsidra nu a fost deranjată de puzderia de mameloane care sălăşluiau pe pieptul ei. Ba chiar îi plăceau. Se juca cu ele, le alinta, le-a pus chiar şi nume (Clepsi 1, Clepsi 2, Clepsi 3 şi Clepsi 4). Îi lăsa chiar şi pe alţi copii să se joace cu ele. Veselia a ţinut câţiva ani buni, până când Clepsidra s-a transformat într-o adolescentă conştientă de sinele său feminin. Apoi, a mai crescut un pic. Ajunsă pe la 25 de ani, Clepsidra a început să fie din ce în ce mai complexată, stare ce s-a transformat într-o depresie profundă. Clepsidra a devenit o epavă.

Partea cea mai interesantă e că personaja noastră nu era distrusă din cauza faptului că avea 4 (patru) ţâţe, ci pentru că toate erau mici. Practic, Clepsidra, la cei 25 de ani ai săi, avea doar 4 (patru) sfârcuri.

Într-o zi, Clepsidra s-a hotărât să pună capăt suferinţei! A luat decizia de a face o operaţie de mărire a sânilor. Numai că, vedeţi voi, Clepsidra era tot săracă şi singura soluţie disponobilă, ca în cazul oricărui român prost, era contractarea unui credit pentru o chestie inutilă! Da, dar Clepsidra, săracă fiind, nu-şi putea permite o rată foarte mare, recte nu putea lua un credit mare. Şi aşa a ajuns în faţa celei mai mari decizii ale vieţii sale: mărirea a două ţâţe din 4 (patru).

Bine bine, da’ care două? Cum să le alegi? Au şi ţâţele sufletul lor. Nu le poţi mări aşa, după cum te taie capul. Nu putea să dea cu banul sau să folosească alte metode de genul, pentru că era o chestiune care nu putea fi lăsată pe mâna hazardului. Totuşi, erau ţâţele ei! 4 (patru).

Măcinată de greutatea deciziei, Clepsidra, indecisă şi săracă fiind, a luat o altă decizie. A luat un credit şi şi-a făcut o operaţie estetică de ataşare a încă unui vagin. Aşa, să fie echilibru.

Vă las. Mă duc să-mi fac un credit pentru un transplant de păr pubian.

3 Comentarii
  1. tedi2 Iunie 2010

    zi-mi ca ai doar imaginatie bogata si ca nu-i adevarat :))

  2. Andrei3 Iunie 2010

    ce film ti-ai luat :))

  3. […] o vreme în care operaţiile estetice însemnau mărirea sânilor. Sau micşorarea lor, deşi mi se pare o blasfemie să micşorezi ceea ce Dumnezeu a lăsat mare, […]

Păreri?