Cum mi-am descoperit pasiunea pentru event planning și am transformat-o într-un business

Prima nuntă pe care am organizat-o înainte să știu că vreau să fiu event planner a fost a mea. Nu știam exact ce vreau, doar că îmi doream să fie ALTFEL. Ani mai târziu, am înțeles că acel ceva e HOHA, diferit, unic, creativ, așa cum e și business-ul nostru astăzi.

Mi-am cumpărat florile pentru nuntă de la un depozit din Baia Mare și am rugat o prietenă care are un business cu lumânări să-mi facă special niște vaze rotunde din ceară, în care să le pun. Florile le-am căutat pe google, pentru că nu știam nici măcar cum se numesc, iar doamna de la florărie nu m-a ajutat cu nimic. Se uita la mine și mă întreba obsesiv: „Deci, ce vreți?”.

În vinerea dinaintea nunții, eram cu prietena și partenera mea Oana în baie, încercând să ne prindem cum să facem florile să stea în „vaza” poate cam mică pentru florile cumpărate. Pe atunci nu știam că există bureți speciali, care se „inundă” cu apă și mențin florile frumoase chiar și două zile.

Ok, dacă e să fiu complet sinceră, nu știam mai nimic atunci, dar aveam ambiția să credem că lucrurile se pot face și altfel. Bine, tata ar fi denumit-o nebunie, nu ambiție, dar asta e o altă discuție :)

Când am intrat în sală cu florile, chelnerii au înlemnit, iar șefa de sală ne-a spus că nu a văzut așa ceva în 25 de de ani de activitate. Erau doar niște suporturi din ceară, personalizate cu un papion – conceptul nunții. Noi am luat-o ca pe un compliment, mai ales că fotograful și actualul nostru prieten, Rareș, ne-a spus că e clar, ăsta e drumul nostru și asta ar trebui să facem. Câteodată, viața îți pune în față unii oameni care au puterea să te aducă pe traiectoria ta prin câteva cuvinte. Pentru noi a fost Rareș.

Sigur, ar mai fi și problema că tortul nu a ieșit la ora la care și-ar fi dorit șefa de sală, pentru că noi ne distram prea bine, iar Alina din prezent, un om obsedat de organizare, își dă ochii peste cap gândindu-se la ce haos a fost acolo.

Aș schimba acum multe din ce am făcut atunci? Da, dar nu regret nimic, pentru că satisfacția de a face un lucru cu pasiune e o răsplată mai mare decât orice altceva!

Fiecare început de drum e dificil, dar dacă iubești ceea ce faci (oricât de clișeist ar suna, ăsta e adevărul) lucrurile nu au cum să nu iasă.

La fiecare eveniment pe care îl organizez, la fiecare nuntă am aceeași plăcere sinceră, că fac ceea ce îmi place și iubesc drumul pe care l-am ales. Combustibilul meu e să-i văd fericiți pe oamenii pentru care lucrez.

Am scris această mărturisire la invitația celor de la HMD Global, compania care deține licența exclusivă a brandului Nokia pentru telefoane și tablete. Campania #Unitefor #Love, care comunică noile smartphone-uri Nokia lansate pe piața din România, vorbește despre drumul către pasiune și emoțiile care însoțesc acest parcurs, despre oamenii pe care ne putem baza pentru a trăi ceea ce visăm. Eu știu oricând că mă pot baza pe Răzvan și pe Oana în tot ceea ce fac.

Tu ce iubești? #PureLove #UniteFor #Love

Curaj! Nu ești singur!

Povestea #UniteFor #Love a fost scrisă pentru a te inspira și pentru a-ți reaminti că lângă tine e mereu cineva pe care te poți baza pentru a reuși. Scrie un comentariu la această postare despre pasiunea ta și persoana care e alături de tine pentru a-ți da încredere și pentru a te susține. Poți câștiga 2 smartphone-uri Nokia 8, unul pentru tine și unul pentru persoana care te inspiră. Tu ce iubești? #PureLove #PureAndroid

Posted by Nokia Mobile on Thursday, March 1, 2018

Noile smartphone-uri Nokia au un sistem de operare Android pur (asta e foarte important), ceea ce se traduce printr-o interfață curată, fără aplicații preinstalate sau bloatware.

Vă invit să urmăriți pagina de facebook Nokia Mobile și, inspirați de campania #Unitefor #Love, să trimiteți și voi povești despre pasiune și despre oamenii care vă sunt alături și vă dau încredere că veți reuși. Puteți câștiga două smartphone-uri Nokia 8, unul pentru voi și unul pentru persoana care vă e alături și pe care vă puteți baza.

La final, te întreb: tu ce iubești?

4 Comentarii
  1. Bubu3 Martie 2018

    Am fost fan Nokia, chiar si cand majoritatea prietenilor trecusera deja la Iphone sau Android si eu devenisem bunicutul care se agata de symbian. Mai am si acum un C5, care ma insoteste in toate escapadele in natura sau pe mare. Da doamne un comeback la aceeasi calitate.

  2. Bubu3 Martie 2018

    Nope. Sunt late adopter. Cumpar un produs numai dupa ce e universal recunoscut ca e bun. Si il folosesc pana cand e deja depasit sau uzat moral. Tu te adresezi alorlalti, curiosii care sunt dispusi sa dea bani pt o experienta noua ;-)

  3. Constantin5 Martie 2018

    Flagship-urile lor sunt bune, dar overpriced! (Nu poti cere 2600 de lei pe un Nokia 8, la banii astia ei LG G6 sau OnePlus 5T care sunt mult mai bune!) Celor ieftine le cam dau clasa alte chinezarii ieftine. *Le Eco, Ulefone s.s.). Cu Nokia 3310 au gresit nepanand initial nici macar 3G, apoi si-au dat seama de gafa si au pus si 4G….Mai au de invatat… Nu e o “hatereala” ce spun aici, doar simple observatii si sfaturi, daca vreti.

Păreri?