Dragostea în vremea supermarket-ului

S-au cunoscut la supermarket și s-au plăcut din prima. El, puternic, în floarea vârstei, dar trecut prin greutățile vieții, înțelept, susținător. Ea, ușor mai în vârstă, dar asta nu mai contează în anul supermarket-ului 2019.

Au petrecut clipe minunate împreună: el îi susținea ei toate dorințele, toate visele, idealurile, ea îl încărca cu problemele ei, știind că e tot timpul acolo pentru ea. Și-au creat propriul univers perfect într-o lume imperfectă, o bulă de iubire în vremuri pline de hate. Dragoste în vremea consumului. S-au iubit la raionul de lapte, s-au iubit la raionul de sosuri, s-au iubit la raionul de brânză, la naiba, s-au iubit și la raionul de carne! Și la cel de hârtie igienică. Ok, și la cel de ustensile de bucătărie, perverșii dracului.

Au pornit împreună pe un drum la capătul căruia nu știau ce se află, dar inconștiența specifică vârstei a doua le-a dat aripi să se arunce în necunoscut. Două suflete curate, care s-au întâlnit la momentul perfect pentru a se împlini unul pe celălalt.

Ea îl încărca, el o sprijinea.

Dar undeva pe drumul nebun pe care au pornit s-au pierdut. Nu știu exact când și unde, dar ceva s-a întâmplat. El s-a ramolit și nu mai căra ca pe vremuri, ea a găsit un model mai nou. S-au despărțit…

De două zile, el o așteaptă în fața blocului, sperând că se va întoarce la el :(

2 Comentarii
  1. Raul5 Februarie 2019

    Doua zile? Si inca nu a fost detectat de nanoboții culegatori de fer? Mare-i puterea ta Doamne :)))!

Păreri?