Doi ani de tvdece.ro – ziua noastră e a voastră!

Ca s-o spunem pe şleau, Herodot s-o gândit că vom ajunge aici, asta ca să nu folosim dracul într-un post aniversar. Sau, hai, fie, că doar tot timpul am fost mai slobozi la gură. Deci, dracu’ s-o gândit că vom ajunge să fim atât de pasionaţi de blogging, încât să fim dependenţi de el.

“Tu, hai să ne facem un blog!”, i-am zis Floricăi, în timp ce mă scobeam delicat în buric, iar ea îşi plimba suav mâna prin părul meu. Da, suntem nişte romantici incurabili!

“Hai! Doar nu suntem noi mai proşti decât alţii!”, îmi zise Florica, vădit scârbită de activitatea mea, deşi nu înţeleg de ce, că doar nu mă scobeam în nas şi nici nu mă scărpinam la ouă. Scamele din buric trebuie scoase!

Şi ni l-am făcut. Şi fiecare articol avea titlul “Te-ai întrebat vreodată de ce?”, de acolo şi numele blogului, pentru cei care nu ştiu. Şi a început să ne placă în draci. Şi nu ştiu cum Herodot sau dracu’ s-o întâmplat, da’ au trecut doi ani. DOAR doi ani, am zice noi, pentru că ni se pare că jucăm în filmul ăsta de când suntem mici. Au fost doi ani extraordinari, în care ne-am descoperit o a doua iubire, pe lângă a noastră, că ne iubim, să ştiţi!, în care am cunoscut o grămadă de cei mai oameni, în care ne-am ataşat de cei care ne citesc (sperăm că şi ei de noi), în care ne-am maturizat şi am învăţat multe lucruri noi despre noi şi lumea din jur, în care am pus suflet în fiecare post de pe tvdece.ro. Doi ani pentru care vă mulţumim vouă, cei care ne citiţi, şi celor care ne-au devenit prieteni sau cunoştinţe prin intermediul online-ului.

Şi pentru că ziua asta e una foarte specială pentru noi, vrem să v-o dedicăm vouă, cei fără de care nu ar exista tvdece.ro.

Despre ce e vorba? Azi vă dăm blogul pe mână, un fel de “zilele porţilor deschise”! E o tradiţie începută anul trecut, din câte ştim noi, unică în blogosfera românească, pe care vrem s-o păstrăm, pentru că ni se pare un mod minunat de a sărbători, dându-vă ocazia să scrieţi ce vreţi pe aici.

Mai exact, toate comentariile la acest articol vor intra în moderare şi vor deveni guest post-uri, cu link, frumos, că doar suntem oameni serioşi. Astfel, puteţi să scrieţi absolut orice vă trece prin cap, orice gând, orice idee, orice frustrare, orice punct de vedere, orice refulare, orice chestie pe care n-aţi putut-o exprima în alte locuri. Poate n-aveţi un blog şi vreţi să exprimaţi o opinie, poate aveţi un blog şi vreţi să-l promovaţi, poate vreţi să urcaţi în ZeList :)) Mă, orice vreţi voi va deveni articol! Chiar nu trebuie să scrieţi nimic despre noi, să ne felicitaţi şi alte alea, pentru că demersul ăsta nu e despre noi, ci despre voi. Vă oferim spaţiul nostru de joacă!

Mici menţiuni:

1. Totul începe azi, la ora 10:00, şi se termină tot azi, la ora 22:00

2. Ca un comentariu să devină articol, trebuie să aibă minim un paragraf. Nu vom publica articole de două rânduri

3. O să ne scuzaţi dacă nu vom publica atacuri la persoană, injurii la adresa noastră sau a altora (ironii, sarcasme, pamflete şi alte cele din registrul ăsta da, injurii nu!), articole scrise prost din punct de vedere gramatical sau articole incoerente

4. Dacă va fi un număr mare de articole, va trebui, din păcate, să facem o selecţie a celor pe care le publicăm

Vă mulţumim încă o dată pentru că aţi fost alături de noi şi vă urăm spor la scris!

15 Comentarii
 1. Groparu24 Martie 2011

  Puteti lua asta ca guest post:
  DAC-AS FI TVDECE, M-AS TOT PIPAI ZI-LUMINA!

 2. paulyluca24 Martie 2011

  Mno, io vreau să transmit, din suflet, un calduros “la mulţi ani” viitorilor câştigători de la RoblogFest 2011 :)!!

  N-am de gând să-mi storc creierii pentru a scrie un comentariu inteligent – că nu-mi stă în fire – de dragul traficului sau, vorba voastră, a câtorva locuri în Zelist. Dimpotrivă, eu vreau să le rămân fidel şi dedicat celor trei cititori stabili ai blogului meu (vă pup, bă!).

  în prezent, am mai mult de 50 de bloguri în reader. Dintre astea, sunt vre-o 10-15 pe care le citesc chiar zilnic şi mai las pe-acolo şi câte un comentariu aberant şi complet lipsit de sens. Voi, mă copii, sunteţi printre ele. Şi-s mândru, bă, ca sunteţi argheleni de-ai mei!

  Aşa că io va urez un tradiţional “#fieca….” (completaţi spaţiul punctat cu ce vă doriţi voi) şi sper să rămâneţi în continuare la fel de inspiraţi.

  Happy Bosmeg!! Long live Avram Iancu and the seven dwarfs!!

 3. Valy24 Martie 2011

  Hai sa ma bag si eu. Vreau in primul rand sa va urez un frumos si calduros “La Multi Ani!”, ca meritati ma nebunilor ma!

  Vreau sa va mai spun ca ati fost tare simpatici la NCN si mai vreau sa spun ca daca nu veniti la Roblogfest (unde v-am sustinut inca de la inceput, sunteti dejaba :D.

  Ideea este una geniala, dar nu cred scrie nimeni mai bine ca voi, la voi acasa :)

  Asa ca eu va las cu felicitarile si zic doar ca scrisul trebuie sa va apartina voua. Voi aveti stilul vostru, voi aveti subiectele voastre. Eu vreau numa sa bem un pahar de vorba la RoBlogFest :)

  La mai mult si la mai mare! Sa ne traiti si sa ne cresteti frumos!

 4. Sergiu24 Martie 2011

  TeVadDECateorivrEau pe zi,

  de obicei am cateva site-uri pe care le deschid in fiecare dimineata cand ajung la birou. Pe facebook (este unul din site-urile zilnice) gasesc mereu ceva interesant postat de voi, asa ca instinctual dau clic si ajung aici unde comentez acum. Citesc foarte multe bloguri si site-uri din toate domeniile, dar e prima data cand scriu un comentariu la cineva pe un blog. Am avut si eu la randul meu un blog si l-am lasat de izbeliste de mai bine de 2 ani deoarece timpul nu imi mai permitea sa il “intretin”. Se vede ca va place si ca sunteti pasionati de ceea ce faceti ba mai mult decat atat aveti si umor.
  Nu vreau sa imi publicati comentariul ca si articol, ci pur si simplu am vrut sa va transmit aprecierile mele sincere. Cele bune si LA MULTI ANI!

 5. cineva24 Martie 2011

  Si de beut, cand dati?

 6. florica24 Martie 2011

  @cineva: Cand ne vedem :)
  @Valy: Din pacate, eu sunt in echipa de organizare TEDxCluj si maine avem event, deci ti-l trimit pe Zicu :)

 7. […] Guest post de Ziua blogului deschis […]

 8. CristinaTM24 Martie 2011

  @Florica O sa plangem in batiste ca nu vii si tu, da’ sa nu mai zici la nimeni, da? Hai sa ne traiti frumosi amandoi. Bravo, ma! Pun Nefi la rece si ne-om vedea cel mai tarziu in mai

 9. florica24 Martie 2011

  @CristinaTm: Clar ne vedem in mai :*

 10. marius24 Martie 2011

  eu zic sa traiti mult si bine, sa fiti iubiti, si sa ne incantati asa cum voi o faceti zilnic. Si sa nu uitam de petrecerile si intalnirile tvdece. sa fie la multi, multi, si mai multi e-unici pe zi (na, ca era sa zic EUNUCI)

 11. huni24 Martie 2011

  De ziua voastra va ofer cu drag aceste branduse din gradina mea, care au inflorit acum cateva zile: http://hobbygradina.ro/wp-content/gallery/branduse-ghiocei/branduse-inflorite-2.JPG
  Sa cresteti mare!

 12. florica24 Martie 2011

  @huni: Sunt superbe! Va multumim :)

 13. […] Guest post de Ziua blogului deschis […]

 14. TATICASUL24 Martie 2011

  LA MULTI ANI SI LA MULTI BANI!!!!

 15. […] Guest post de Ziua blogului deschis […]

 16. […] de “inspiratie” pe tarlaua celor de la “Tvdece” cu ocazia sarbatoriri a 2 ani de concubinaj, a lor cu blogul, si a blogului cu restul […]

 17. […] Guest post de Ziua blogului deschis […]

 18. […] Guest post de Ziua blogului deschis […]

 19. […] seria guest posturilor de Ziua blogului deschis cu unul mai special, de Marian […]

 20. siginutz24 Martie 2011

  ce porn numar la share-uri aveti… 69 :)

 21. […] Ieri am fost boieri! Mă, voi ştiţi ce fain e să-ţi scrie alţii blogul? Nu tu gândit la subiecte, nu tu răzgândit, nu tu gândit la altele, nu tu scris, nu tu rescris, nu tu corectat, nu tu recorectat, nu tu stres dacă a ieşit bine. Vă zic, boierie curată! La un moment dat, am şi ridicat nişte chestiuni de care acum mi-e ruşine: […]

 22. liviu26 Martie 2011

  sa fie intr un ceas buuun

 23. MadMike26 Martie 2011

  Mult succes in continuare cu activitatea voastra va zice si MadMike.

Păreri?