Doar împreună vom reuși!

Când am auzit pentru prima dată Gangnam Style, am fost convins că va fi viitorul hit la nunți. Trebuia să detroneze ceva, o dată și-o dată, Meniaito. Sâmbătă, speranțele mele s-au lovit de pasivitatea DJ-ului:

“Pui, te rog, Gangnam Style?”

“Ce?”

“Gangnam Style!”

“Ce-i aia?”

“Nu știi ce-i Gangnam Style? Piesa aia coreeană care a făcut furori în toată lumea, cu dansul ăla de călărie!”

“N-am auzit de așa ceva…”

“Omule, pe ce lume trăiești???”

Am tot insistat, i-am zis s-o pună de pe YouTube sau s-o dea jos de undeva, dar numai nu voia. I-am pus și pe alții s-o ceară și nimic. A fost nevoie de insistențe la nivel înalt, până la mire, ca să se sinchisească s-o caute. Și a găsit-o. Și a pus-o. Și, într-un final, am dansat, sub privirile nedumerite ale nuntașilor.

Dar doar așa vom reuși! Sunt convins că o parte dintre nuntași au luat microbul și vor cere și ei, la rândul lor, Gangnam Style la alte nunți. Astfel, se va crea un trend care va impune piesa pe playlist-ul oricărui DJ, chiar și la țară.

Mergeți, frații mei, și cereți Gangnam Style la nunți! Doar împreună vom detrona Meniaito! Doar împreună vom reuși!

PS: Great wedding, familia Cucu, să fiți fericiți!

 

12 Comentarii
 1. Alex15 Octombrie 2012

  Pics or it didn’t happen

 2. Dorin15 Octombrie 2012

  Iarta-mi ignoranta Zicule, nu stiam piesa, am ascultat-o acum, nu se va mai repeta! :) Sustin orice tentativa de detronare a lui Meniaito! :)

 3. zicu15 Octombrie 2012

  @Alex: Pentru pics cred ca trebuie sa vorbesti cu domnul Cucu
  @Dorin: Niciodata nu e prea tarziu, bun venit in oaste!

 4. Mircea15 Octombrie 2012

  Mie mi se pare manelista chestia asta cu cerutul pieselor la nunti.

 5. zicu15 Octombrie 2012

  @Mircea: Eh, ne scuzati :D

 6. Dragos15 Octombrie 2012

  Momentul confesiunii: mie mi se pare oribila piesa (incepe bine, dar pe urma vine unul si bolboroseste ceva care strica tot). Nu cred ca are vreo sansa fata de Meniaito. Trebuie gasit altceva.

 7. cotos15 Octombrie 2012

  :)) Saracul Meneaito…E timpul sa scapam de el..

 8. brylu15 Octombrie 2012

  Oare sandilaul asta corean si-o fi imaginat un asemenea succes cand a lansat seria asta de sunete pompos intitulata melodie? Dar noh, putea fi si sunet de fond ca tot votam pentru, numa Meniaito sa nu mai aud

 9. Marian15 Octombrie 2012

  @Dragoş a intrat deja pe radiouri. Ca un Gangnam style specilist ce sunt pot spune că Meniaito e deja istorie mai ales că dansul mimează călăria. Şi tuturor ne place să călărim într-un fel sau altul.
  @zicu sper că pozele nu vor vedea niciodată lumina fibrei optice. :D

 10. Ca nunta fara lautari17 Octombrie 2012

  […] nu e mare problema. DJ-ii fac minuni. El meneaito este regele neincoronat al nuntilor. Gangnam style vine puternic din urma. Ra-fa-ga ridica valuri intregi de rubedenii de la mese si le arunca pe […]

 11. ikinga17 Octombrie 2012

  Oh nu, asa risti sa ai parte de ambele. In Italia au Ceva si mai si! Da un search cu Pulcino Pio. O baga si in cluburile tari, de-mi vine sa scot un ciocan si sa scap de pui la inceputul piesei.

 12. narcisa18 Octombrie 2012

  @ikinga: Am cautat, am gasit si mi-au murit cativa neuroni. Acum ce fac?

 13. ikinga18 Octombrie 2012

  Nu te plange draga, ca eu am auzit-o deja de 3!!! ori. Acuma, imgineaza-ti niste tipi bine, frumosi de nu-ti poti lua ochii de la ei, 22-30 ani, imbracati bine, ceva gen: http://admin.ftv.com/media/image/201206/w610/3_06911700.PNG
  Te holbezi la ei si nu-ti mai incapi in piele si brusc, dj-ul baga “Pulcino Pio”. Si ei danseaza. Te asigur ca nu iti mor doar cativa neuroni ci si libidoul, cel putin pentru o saptamana :))).

Păreri?