Diva la sală

Duminică, la sală a apărut o tipă foarte frumoasă. Știți cum? FRUMOASĂ! Aşa frumoasă, că s-au oprit şi aparatele. Așa frumoasă, că s-a oprit și Pământul din rotație. Așa frumoasă, că s-a oprit și slujba de la biserică. Așa frumoasă, că eu m-am oprit să mă uit, d-apoi distinșii domni din sală.

După ce a dat două ture complete de sală, ca să… nu ştiu, să fie sigură că e văzută, m-am gândit că se va pune şi ea pe o bandă, o eliptică, ceva. Nu, 45 de minute, cât am stat eu pe bandă, domnişoara s-a fâţâit de colo- colo, fără să facă nimic. Repet, a stat 45 de minute într-o sală de sport FĂRĂ SĂ FACĂ SPORT! Bine, şi-a aranjat mica bustieră de câteva ori, s-a dat cu ruj şi şi-a făcut niște selfie-uri. Atât. 45 de minute. Normal că arăta atât de bine, încât nu avea nevoie să facă ceva, dar de ce s-a mai “obosit” să-și miște fundulețul perfect până la sală?

Şi atunci mi-am dat seama ce se întâmplă! Domnişoara se antrena la altă sală, poate una mai de cartier, mai de #săraci, poate chiar făcea exerciţii acasă, nu ştiu, dar sigur venea la sala asta doar să se afişeze cu perfecţiunea ei. Asta e teoria mea și faptele mi-au demonstrat că nu are cum să nu fie adevărată! Și nu e prima divă pe care o văd făcând asta, sunt multe care vin la sală doar ca să fie admirate. Cine știe, poate pică un culturist care nu a reușit în viață.

Pentru că e naşpa să îţi dai check-in la sala din cartier, nu mai bine mergi la una “de domni”? Bine, asta şi să te uiți cu milă la proastele care chiar fac sport.

Sursă foto original

6 Comentarii
  1. krantz24 Aprilie 2017

    Poate că era angajată pe post de ambiționatoare. Mă gîndesc și că, luată de valul perfecțiunii, lumea a insistat mai mult pe aparate decît era cazul.

  2. M F25 Aprilie 2017

    Poate era producatoare. La mine in oras este o sala dinasta de fitze unde daca iti place vreo gagica, mergi si o intrebi direct cat ii un tzucutzpula, fara nici o jena.

  3. M.S.R.M.26 Aprilie 2017

    Era duminica, d-na Florica, și administratorul unității s-a gandit sa facă ziua mai frumoasa abonaților. Domnilor adică. Voi, doamnele, ați fost victimele colaterale.

Păreri?