Despre pasiune

Pasiunea e atunci când ți se pare că te-ai născut pentru ea.

Pasiunea e atunci când treci peste orice obstacol pentru senzațiile pe care ți le oferă.

Pasiunea e de apreciat. Sunt foarte puțini oamenii care sunt gata să facă orice pentru pasiunile lor. Ei sunt adevărații pasionați! Restul sunt amatori.

Andrei e pasionat de călătorii. Suspectăm că s-a născut în mașină. A bătut țara asta în lung și-n lat și tot nu s-a săturat.

Andrei e pasionat de istorie, povești și legende. Datorită lui a apărut expresia “a te întinde la povești”.

Andrei e pasionat de oameni și locuri. De fiecare dată când descoperă un loc special, populat de oameni pe măsură, ne bate la cap până mergem să-l vedem și noi.

Din toate aceste pasiuni s-a născut proiectul Prin Transilvania. Un proiect la care doar Andrei și prietenii apropiați, gen noi, știu cât a muncit. Dar a muncit cu drag, pentru că e un pasionat veritabil.

printransilvania

Prin Transilvania înseamnă o aventură de cel puțin un an, alături de talentatul fotograf Alex Dima, în căutarea de oameni, locuri și legende care fac acest tărâm magic. Un proiect deosebit, pe măsura unui pasionat ca Andrei. Toate poveștile se vor regăsi pe site, facebook, twitter și, în curând, instagram, pe care vă invităm să le urmăriți.

Bravo, Andrei, drumuri bune, și un weekend cât mai plăcut, dacă se poate!

Partenerii proiectului:  Aqua CarpaticaDomeniile SâmbureștiEuro GSMElectrogrupContinental Hotels

PS: Abia așteptăm să mergem și noi într-una dintre călătorii :D

9 Comentarii
 1. Alex Dima5 Aprilie 2013

  Abia aşteptăm şi noi!

 2. Mihai5 Aprilie 2013

  Ideea e frumoasa, numai ca pentru un om pasionat si care se intinde la povesti, informatiile de pe site sunt prea sumare. Imi plac si mie calatoriile si excursiile, insa atunci cand citesc despre un loc fain vreau mai multe detalii, mai multe informatii utile, nu doar o poza si “e fain”. :|

 3. zicu5 Aprilie 2013

  @Mihai: Proiectul a fost anuntat doar azi, de unde rezulta ca doar de acum vor incepe calatoriile, din acest weekend, mai exact. Ce vezi pe site sunt rezultatele unor documentari.

 4. Mihai5 Aprilie 2013

  Pe de alta parte, am citit pagina de about, se pare ca pe ei ii intereseaza mai mult povestile si legendele locului. De obicei legendele locului le vad ca un bonus la restul informatiilor turistice oferite :P

 5. Mihai5 Aprilie 2013

  Ah, deci inca nu au calatorit? Aveam impresia ca desi siteul e nou, o parte din calatorii ar fi deja facute. Nah bun, atunci stam cu ochii pe ei :D

 6. Florica5 Aprilie 2013

  @Mihai: Doamne, ma Mihai, io cred ca tu vrei sa mergi cu Andrei in calatorii, asa nerabdator esti! :))

 7. cotos5 Aprilie 2013

  :) O initiativa foarte faina. Feciori nealcosi, va asteptam si prin Maramu.

 8. andrei crivat5 Aprilie 2013

  Mihai, era glas așa:

  poveștile care se află până acum pe site sunt doar frânturi din ceea ce va urma. Avem acum câteva lucruri publicate acolo, cu fotografii preluate de pe net (la toate am menționat sursa!), dar poveștile din urma călătoriilor vor fi mult mai ample și se vor bucura de clipuri video și de galerii foto (nu doar de câte o imagine, ca acum)

  deci poveștile vor fi ample :)

 9. Arhi6 Aprilie 2013

  #pauperilor

Păreri?