Vreau ca “Despacito” să ajungă cel mai vizionat clip de pe YouTube

Aflăm de aici că “Gangnam Style” a fost detronat mișelește de la șefia YouTube, unde s-a instalat în 2012.

Să-l ascultăm încă o dată pe acest titan al muzicii și să-i mai facem niște vizualizări nostalgice, că multe nunți a dus în spate.

Ce clip, ce versuri, ce implicare, ce dezgust printre intelectuali.

Momentan, “Despacito” e pe 5, pe 4 e Bruno Mars, iar pe 3 e inevitabilul Justin Bieber. Eu îmi doresc ca “Despacito” să-i bată pe toți și să ajungă cel mai vizionat clip de pe îndrăgita rețea de socializare, ca să putem decreta, superior, declinul total al muzicii și să ne zvârcolim cu toții în chinuri, în timp ce ascultăm Mozart și așteptăm asteroidul care să șteargă de pe fața pământului această plagă numită umanitate. Iar când cercetătorii viitorului vor descoperi urmele unei civilizații decadente din trecut, vor ști că ne-a pedepsit Dumnezeu pentru că am ascultat “Despacito” și nu vor repeta greșelile noastre.

Dacă vrei să pui și tu umărul la decăderea rasei umane, te rog, ajută “Despacito” să devină cel mai mare coșmar al elitei mondiale. Click, click, click!

8 Comentarii
 1. Malin11 Iulie 2017

  Hai vere, pai tu esti om serios? Vrei sa ajunga cioflingarii astia pe primul loc in loc sa incerci sa-l ajuti pe rege sa ajunga primul?

  • Zicu11 Iulie 2017

   Din păcate, Regele e prea departe de cifrele ăstora :(

 2. Narcisa - Maria14 Iulie 2017

  Ce piese de la Bruno Mars si de la Bieber? Nu stiu cum, dar Bieber are doua piese bune, chiar si versurile. Cred ca l-a schimbat pe cel care ii scria versurile pana acum.

  Cine e pe 2?

  Unde e restul topului pana la 10?

  • Zicu14 Iulie 2017

   Piesele sunt în articolul la care am dat link.

 3. Catalin14 Iulie 2017
 4. Catrina19 Iulie 2017

  Ati reusit! Bravo!

 5. Dan19 Iulie 2017

  Pana atunci, a reusit o performanta mai ceva decat asta. http://life.hotnews.ro/stiri-muzica-21911945-video-despacito-devenit-cea-mai-ascultata-melodie-online-din-toate-timpurile.htm
  Hai, luati-o mai usor, nu mai fiti inversunati!

Păreri?