De ce-mi doresc să vină dracului odată căldura

Ieri am pornit centrala. Şi n-am fost singurul, după cum am văzut pe twitter. Am stat şi-am tot tremurat până n-am mai putut. Mi-am călcat în picioare genele de român econom şi am pus lemne pe foc, că nu mai mergea: riscam să mă găsească Florica degerat, aşa frig era. Şi centrala a fost puţin bulversată, că o sunat ca un pensionar, căruia îi puşcă toate încheieturile, când a pornit. Astfel, tehnologia mi-a oferit confortul inimaginabil de a avea căldură în casă ÎN LUNA MAI! Măcar sunt viu.

Românul econom a ieşit şi din Florica, proaspăt întoarsă de la Sighişoara, când i-am povestit:

“Tu, aşa frig o fost, că am pornit centrala!”

“Da’ n-ai putut să mai iei nişte haine pe tine?”

“Ba, puteam, da’ nu mai bine m-am bucurat de cucerirea tehnologiei numită centrală termică de apartament? Ce, ne-o făcut pe noi nişte metri cub de gaz, acolo am ajuns?”, şi cu asta i-am dat şah-mat.

Aştept să vină căldura aia veritabilă, nu glumele proaste de până acum, din mai multe motive: mai puţine haine, mai multe beri pe la terase, ieşiri de weekend şi alte cele ce se pot desfăşura doar pe o vreme frumoasă, gen aruncatul pungilor cu apă peste cetăţeni, de la balcon, că tre’ să mai şi copilărim, doar n-om fi tot timpul ca nişte corporatişti căcaţi la cur.

Dar poate cel mai mult aştept să vină căldura pentru că m-am săturat să am tot timpul sfârcurile întărite! Că şi nouă ni se întăresc, doar că la ele se face mai multă vâlvă. Şi se freacă de haine, şi-s sensibile, şi se irită, ŞI MĂ DOR!!!

Practic, de mai bine de şase luni sunt tot cu sfârcurile tari. Şi m-am săturat, totul are o limită, îmi vreau sfârcurile moi înapoi!

6 Comentarii
 1. Andrei M.9 Mai 2011

  de aia port mereu inca un tricou sub tricoul de fotbal, emblema celor de la Milan irita de numa numa cand e frig afara si fara tricou sub :))

 2. tac'su9 Mai 2011

  cand esti singur in pat, e normal sa-ti tie frig :)

 3. koshbo9 Mai 2011

  Previously on TvDece… “Probabil unii dintre voi s-au gândit “no ui’ şi la ăsta, o rămas singur acasă, s-o îmbătat precum porcul şi nu mai ştie ce o păţit la mână”. Ar fi o variantă, dar una total eronată”

  Ashe iti tre.. stai treaz si mori de frig :))

 4. Mr. Cabo10 Mai 2011

  Eu zic sa te bucuri ca nu te iriti undeva mai jos la supapa.
  Aia ar fi naspa :)

 5. scorpio10 Mai 2011

  Si io le vreau(pe ale mele) :))

 6. marius10 Mai 2011

  vreau sa fie atat de cald incat sa fiu nevoit sa fug de la munca la o terasa sa ma racoresc!

Păreri?