De ce merită să-ţi faci un blog

Ştii că decizia de a intra în online a fost una bună în momentul în care încep să ţi se întâmple lucruri minunate. Iar nouă ni se întâmplă lucruri din ce în ce mai frumoase. De exemplu, weekend-ul ce tocmai a trecut putea fi unul ca oricare altul, dacă nu eram în online. Ironia face că a fost atât de fain pentru că s-a desfăşurat în offline. A fost despre OAMENI, nu despre bloguri, conturi de twitter sau facebook. Ne-am decuplat de la avataruri si am fost OAMENI printre OAMENI.

Vineri am fost la spectacolul caritabil de stand-up comedy organizat de Comedica, o iniţiativă lăudabilă, intrarea fiind pe bază de jucării sau dulciuri care urmează să fie donate unor copilaşi care au mare nevoie de aşa ceva ca să nu uite să zâmbească. OMUL Nicu Bendea, pe care l-am cunoscut prin intermediul online-ului, a fost, ca de obicei, la înălţime.

Ziua de sâmbătă a venit cu alte două lucruri minunate: un record mondial şi un party epic.

Aţi citit/văzut la TV despre această ispravă a online-ului clujean, comunitate care e din ce în ce mai faină şi mai unită. Ne înclinăm în faţa OAMENILOR! Felicitări Adi Hădean pentru iniţiativă şi organizare şi felicitări tuturor celor care au pus umărul la această reuşită minunată. Sunteţi nişte foarte OAMENI! Nu în ultimul rând, mulţumim sponsorilor: Agricola Bacău, CSI, Italinox, bauMax, Primăria Pericei (ceapa, știți?)  și AlSet.

Spre seară, obosiţi, dar cu poftă de petrecere, OAMENII s-au mutat în Le General, unde s-a înfăptuit Movie Party. Din punctul nostru de vedere şi din reacţiile oamenilor, a ieşit bestial. Sigur, unii latră prin colţuri prăfuite ale online-ului, da’ nu-i poţi mulţumi pe toţi. Sau, cine ştie, poate suntem noi subiectivi, important e că ne-am simţit bine alături de nişte OAMENI dragi nouă. Mulţumim partenerului nostru, TIFF, alături de care urmează să organizăm un alt eveniment, şi gazdei noastre, Le General, atât pentru locaţie, cât şi pentru premiul oferit.

Aşa am arătat noi

foto: psaico

Şi aşa a arătat câştigătorul pentru cea mai bună costumaţie, Gaben, unul dintre cei mai faini OAMENI pe care i-am cunoscut prin intermediul online-ului.

Poze mai găsiţi aici şi aici.

Weekend-ul de poveste a continuat şi duminică, atunci când am pornit cu Gaben şi doamna lui spre Cetatea Alba Iulia. Alături de OAMENII faini ai locului, Maka, George şi Liviu, am luat la picior cea mai mare cetate militară din Europa, care arată într-un mare fel, după recondiţionare. Mergeţi s-o vedeţi, chiar aveţi ce! Nişte poze aveţi aici.

Faceţi-vă bloguri! Veţi întâlni OAMENI speciali şi vi se vor întâmpla lucruri minunate!

12 Comentarii
 1. Claudiu Ciobanu30 Mai 2011

  Felicitări pentru cele două evenimente. Primul, cu frigăruia bloggerilor, chiar l-am urmărit şi v-am invidiat tare de tot :D

 2. zicu30 Mai 2011

  @Claudiu Ciobanu: Multumim mult! Atat noi, cat si restul OAMENILOR implicati.

 3. raluxa30 Mai 2011

  Liiiiike! Si mie mi s-au intamplat lucruri minunate weekendul asta asa ca suntem pe aceeasi lungime de unda! Va pup, sunteti frumosi!

  • admin30 Mai 2011

   @raluxa: f5, f5, f5 on your blog :)) :*

 4. robbie30 Mai 2011

  un baimarean a castigat premiul pentru cea mai buna costumatie la un Movie Party organizat in capitala Ardealului de catre un satmarean si o baimareanca. suna bine. :))

 5. florica30 Mai 2011

  @robbie: Deci sa il vezi pe Gabi in costum de muschetar= priceless :)))

 6. robbie30 Mai 2011

  sunt sigur ca a facut senzatie pe acolo. :))

 7. […] cont de faptul ca am ajuns pe la 11 jumate) la Movie Party in Le General, eveniment organizat de TVdece in parteneriat cu […]

 8. Oana30 Mai 2011

  Ce fain v-ati costumat!

 9. florica30 Mai 2011

  @Oana: Mersi :)

 10. Adrian SM30 Mai 2011

  Nici frigăruia aia nu-i de ici de colo…:)

 11. […] mai iubesc ca-n prima zi, da’ ăsta-i doar un detaliu) au pus la cale un super chef – Movie Party. Care – din ce-am văzut pe alocuri – a ieșit atât de fain, încât sunt un pic […]

 12. tac'su31 Mai 2011

  numa cand ma gandesc ce bine ar fi mers o bucata din frigaruia aia cu o Terapia, imi curg balele. FELICITARI maxime la toti.

 13. […] trecut, dupa marea infaptuire cu frigaruia-record si epicul movieparty am purces din nou pe […]

 14. Sebi31 Mai 2011
 15. […] De ce merită să-ţi faci un blog […]

 16. […] satisfacţiile pe care ţi le oferă blogging-ul am mai scris aici şi prin alte articole. Printre ele, e şi capacitatea de a-i inspira pe alţii, iar asta parcă ne […]

 17. […] Să mai amintesc de “Nepoţi de Crăciun” sau “Frigăruia bloggerilor“? […]

Păreri?