De ce mă interesează ce mănâncă Victor?

În fiecare dimineaţă, cu o cană de cafea în faţă şi cu precizia unui ceas eleveţian făcut pe vapor chinezesc în apele teritoriale indiene, deschid tabloidele din România. Nu mă judecați! Chestia asta mi se trage de pe vremea când lucram în presă şi trebuia să citim tot ce mişcă: ziare de business, cotidiene, săptămânale, rubrica de meteo, TOT! Din toată disciplina de atunci, am rămas doar cu plăcerea nevinovată de a afla ce fac vedetele. Hai, mai citesc și publicații de business, să nu ziceți că sunt pauperă intelectual. În apărarea mea, aş putea să comand haine online, pe când cititul tabloidelor e gratuit.

Dar să nu credeți că o cititoare de tabloide nu taxează știrile exagerate. De exemplu, am citit un articol despre cum Delia a fost prinsă mâncând shaorma. Wow! Super știre! La cum arată, cred că îşi permite să mănânce fix ce vrea. Și ce treabă avem noi, ca oameni, cu ce mănâncă femeia?

Apoi, am citit că și Victor Slav a fost surprins mâncând shaorma, la mall. Cei de la CANCAN au dedicat un articol întreg acestui subiect. Acum, e clar că orice aspect din viața persoanelor publice poate deveni subiect pentru tabloide, dar, totuşi, chiar trebuie să aflu ce a mâncat Victor la prânz? Când e nunta cu Bianca Drăguşanu? Ce, s-au terminat subiectele pe tema nunţii? Am aflat, cumva, meniul şi ce rochie va avea mireasa? Am aflat dacă mama lui Victor a acceptat-o pe Bianca drept noră? Am aflat, cumva, ce vor primi tinerii însurăţei de la naşi? Nu, nu am aflat nimic din toate astea! În aceaste condiţii, eu mă declar revoltată şi cer prioritizarea subiectelor!

victor cancan

Și, până la urmă, Victor nu mânca peşte fugu, ci o shaorma, ca orice alt român! Aia era ştire, că îşi pune viaţa în pericol, înainte de nunta cu Bianca! Oare chiar o iubeşte? Cum comentează Bianca faptul că Victor a mâncat peşte fugu fără ea? Ce părere au vecinii lui Victor: îl ştiu drept un om care trăieşte periculos? Şi dacă tot vorbim despre shaorma, io nu ştiu cum se prepară la Bucureşti, dar mie aia nu-mi seamănă a shaorma! Uitaţi-vă cu atenţie la poză, aia nu e shaorma! Aia pare mai degrabă o clătită. Nu se vede maioneza, nu se văd cartofii prăjiţi, pare chiar sănătos!

UPDATE: Hmm… oare am pus presiune pe Victor? Oare chiar atât de influentă sunt? Că văd că a simțit nevoia să se disculpe public. Să ne revenim, totuși :)) Ideea e că cei de la KFC au lansat trei noi sortimente de twister: Classic (salată iceberg și roșii), Deluxe (pui, rucola, mozzarella și sos red pesto) și Twister Fresco (pui, castraveți și sos honey mustard). Deci nu-i o shaorma cu de toate, ci un twister cu ce trebuie! Ha! Să văd ce scrieți acum, cancaniștilor! :))

7 Comentarii
 1. Daca imi permiti sa ma citez singur (:D), “să recunoaştem că suntem ceea ce suntem. Căci, trust me, v-o spune un buhai simpatic şi rotunjor care se simte îngrozitor de bine în pielea lui, de ceea ce eşti cu adevărat oricum nu poţi scăpa şi e chiar mai bine să “see the light” mai repede” :D

 2. zaineasca20 Iunie 2013

  Vezi, de aia nu m-am dus io la Dansez pentru tine. sa pot in continuare sa-mi mananc shaorma in liniste…

 3. eftimie20 Iunie 2013

  Tu, dacă s-au certat?

 4. cotos20 Iunie 2013

  Da. Am observat ca in ultima perioada ca pozele cu ce mananca vedetele sunt la mare cautare. Oare chiar asa a ajuns romanul, sa isi doreasca shaorma din gura vedetei?

 5. florica20 Iunie 2013

  @eftimie: Ntz, exclus! Bianca e pregatita sa fie mama si isi cauta o rochie de mireasa din cauza careia a facut deja doua caderi de calciu. Femeia aia il duce la altar si mort!

 6. […] Delia Matache mănâncă şaorma. De asemenea, Victor Slav mănâncă şaorma şi Florica se întreabă de ce ne interesează acest lucru. Pe mine mă interesează cine anume e Victor Slav, că n-am mai auzit numele ăsta (o fi ceva […]

 7. Raimi20 Iunie 2013

  Ce frumos ar fi daca lumea care urmeaza exemplele culinare ale VIP-urilor sau alte exemple dezvaluite in tabloide, ar avea propriul EU mai hotarat, adica ceva de genu’: Bine-ma treaba lui/ei ca mananca shaorma, nu ma afecteaza sa-i urmez neaparat trendul ci voi manca in continuare ce-mi place si ce am pofta si chef. Trebuie neaparat sa fiu ca el? Si cu stilul meu in care ar trebui sa mai sint cel mai bine(chiar daca sunt necunoscut) cum ramane (oare)? :)

 8. Danny23 Iunie 2013

  Mda, o campanie, ce altceva putea sa fie? Chiar ma miram ce v-a venit atator bloggeri sa scrieti despre asta.
  Ce subtili au devenit astia din publicitate de la un timp!

Păreri?